Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimibebeklerde su tüketimi yardim
Kızlar merhaba benim kizim 7 aylik onceden su tüketimi cok iyiydi ama suan zorla veriyorum ve cok az iciyo 30ml gecmiyo bazen ama oda cok nadir şuan daha az cok canim sıkılıyo bu duruma ne yapabilirim gelişimini etkiler mi
Susarsa icer zaten:)Hala emziriyor musunuz?eger emziriyorsaniz sutunuz de su ihtiyacini karsiliyordur.gelisimiji etkileyecek duzeyde olsaydi susardi zaten diye dusunuyorum.iciniz rahat etsin diye rutin kontrollere gittiginizde degerlerine bi baktirin derim.siz nasil olsa icmiyor demeyin,hergun ayriyeten su verin yine de...
Kızlar merhaba benim kizim 7 aylik onceden su tüketimi cok iyiydi ama suan zorla veriyorum ve cok az iciyo 30ml gecmiyo bazen ama oda cok nadir şuan daha az cok canim sıkılıyo bu duruma ne yapabilirim gelişimini etkiler mi
Emiyorsa pek sıkıntı olmaz..
Ben 6 aylıktan beridir bardakla veriyorum eğlenerek içiyor. Çok az koyup veriyorum öğrendi artık.
Biberonu sevmiyor olabilir.
Benım kızımda 10aylık onceden baya ıcerdı bıberon almıyor sulukla ıcırıyorum ama 4tane dıs cıktı ard arda ondan sonra fazla ıcmez oldu bu arada hala emıyor.