Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kız bebeklerde vajinal temizlik nasıl yapılır tecrübeli annelerden yardım bekliyorum. 1.5 aylık bir kızım var vajinasının içinde beyaz şeyler var silsem mi silmesem mi karar veremedim bilenler yardım edebilir mi?
onları temizlemeyin..oranın dengesi için temizlenmemesi gerekiyormuş..kaka bulaşmışsa çok hafif bastırmadan temizlemelisiniz..hatta mümkünse sadece suyla bile yapabilirsiniz..dr.a sormuştum kukuya hiç karışmayın suyla temizleyin sadece demişti..hemşire dedi kaka bulaşmışsa almayınca idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş..bende çoğunlukla yıkadım yada çok nazik şekilde ıslak pamukla oda sadece kaka bulaşmışsa temizledim..
kızlar bu konuyu ben de merak ediyorum tekrar konu açmayayım dedim, vajinanın dudaklarını açınca sarı kalıntılar var , siz temizliyo musunuz, temizlenir mi , nasıl?????****
ben orayi arada bir temizliyorum canim herzaman degil. islak mendili yikiyorum alkolunu aldiriyorum o sekilde temizliyorum.
bnim kizimin gobek deliginde siyahlik vardi kir gibi ama sildigimde cikmiyodu sonra kulak cubuguyla islaya islata temizledim bayagi zor oldu. ama simdi hafif yine siyahlik var silince cikmiyor bu nedir boyle sizin bebeklerinizde de var mi? oldu mu? kizim 8 aylik