- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Nasıl bi kızarıklık
Evimizde bebek var benim değil ama eltimin
Yanakları sürekli kizariyordu doktor tahlil yaptı annenin yediği şeyler bebeğe alerji yapıyormuş abur cubur çikolata pasta hepsinin içinde soya yağları varmış doktor
hepsini kesti bebeğin yüzü düzeldi
Belki sizin bebekte aynı sorun olabilir soya ya karşı alerji durumu
Haklisin canim ne yapim iste endişelenyorum... Yok durup dururken oldu. Acaba soğuklardan dolayimiAyni konudan tekrar acmissin ceza alabilirsin canim dikkat
Bebege gelince gida alerjisi olabilir veya memede fazla kaliyorsa ondan dolayi kizariklik olabilir uzun suredir devam ediyorsa bir doktora gotursen iyi olur sanirim cok gecmis olsun
bak olabilir 10 gün sonra kilo boy ölçümüne gitcez aile hekimimize onlarada sorarim artik... İnşallah kilodandirKilo aldiysa kilodanda oluyor
Saol canimmm... Haklisinnnn yaa kendini bilmez insanlar var ve dalga geçip duruyorlar... Ne yapim herşeyi merak ediyorum... Bilinçli annelerden destek alabilirim die ama insanlar anlamioAyni konudan tekrar acmissin ceza alabilirsin canim dikkat
Bebege gelince gida alerjisi olabilir veya memede fazla kaliyorsa ondan dolayi kizariklik olabilir uzun suredir devam ediyorsa bir doktora gotursen iyi olur sanirim cok gecmis olsun
Sen ztn kilo alip almadigini simdide anlarsin aldigini dusunuyorsan kafana takmabak olabilir 10 gün sonra kilo boy ölçümüne gitcez aile hekimimize onlarada sorarim artik... İnşallah kilodandir
Birde 3 aydir regl olmuyorum normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?