- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
Çok teşekkür ederim cevabınız için buraya iyimi yazmışım bana drum öyle deyince eve geleoncelikle zeka geriligi olmasi icin bayabuzun bi zaman hastaligin farkedilmemis ve ilaci kullanmamis olmasi gerekir bu hastaligin tedavisi cok kolay gunluk ilacini icecek bu kdr bende tiroit hastasiyim hamilelik tiroitide degil ben beni bildim bileli var muhtemelen sizde de vardi farketmediniz cocugunuza gecti iki alternatif var ya bikac aya kdr duzelir cocugunuz yada olene kdr kullanir ilaci kotu bise degil benim oglumdada var dogdugundan beridir ilac kullanioruz 2 yasinda hala duzelmedi 3 yasini beklememiz gerektigini soledi doktor beklioruz bizde zeka geriligi falanda yok cok sukur allah dermansiz dert vermesin bu hastalik bile degil ilacini icersen saglikli bi insansin uzulme sadece ilaci ihmal etme
Bilmiyorum ki belkide vardı bendede hiç bu sebeble gitmedim hastaneyeoncelikle zeka geriligi olmasi icin bayabuzun bi zaman hastaligin farkedilmemis ve ilaci kullanmamis olmasi gerekir bu hastaligin tedavisi cok kolay gunluk ilacini icecek bu kdr bende tiroit hastasiyim hamilelik tiroitide degil ben beni bildim bileli var muhtemelen sizde de vardi farketmediniz cocugunuza gecti iki alternatif var ya bikac aya kdr duzelir cocugunuz yada olene kdr kullanir ilaci kotu bise degil benim oglumdada var dogdugundan beridir ilac kullanioruz 2 yasinda hala duzelmedi 3 yasini beklememiz gerektigini soledi doktor beklioruz bizde zeka geriligi falanda yok cok sukur allah dermansiz dert vermesin bu hastalik bile degil ilacini icersen saglikli bi insansin uzulme sadece ilaci ihmal etme
İkizlerim küvozde 1 ay kaldılar ondan beri benim için en ufak şey bile çok büyük bir sorunmus gibi geliyor
Bi ay sonra tekrar kan alçaklar geçmediyse ilaç başlayacağız dedi Dr
Varsa da erken öğrenmemiz iyi yani öyle mi
Çok sağolun inanın kendimi sakinleştirmeyi hiç beceremiyorum

Size de Rabbim şifalar versin