Bebek Beslenmesi Bebeklere En İyi Pekmez Hangisi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
arkadaşlar ben keçiboynuzu pekmezi sürekli veriyorum kızıma dut pekmezi de çok iyi üzümde iyi diyorlar sizce en vitaminli hangisi siz ne pekmezi veriyorsunuz hangisi iştah açar bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

üzüm pekmezi vermen lazım! diğerlerini değil..bebişin ne kadarlık bilmiyorum ama diyetisyenimize sormustuk hangi pekmez diye kesin ve net bi şekilde üzüm demişti..

biz de doktorumuza sormuştuk farketmez sonuçta hepsi pekmez değil mi demişti.bende bazen dut pekmezi verdim bazen üzüm keyiflede yedi hiç bir sorunda olmadı.sonuçta reçel yedirmek gibi düşün çilek reçelide kaysı reçelide vişne reçelide sonuçta reçel değil mi???okadar sıkıntı yapma kendine.üzüm yerine dut yada keçi boynuzu pekmezi verdin diye bebeğine bişey olmaz.biz anneler çok vesveseli oluyoruz bazen:)))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba, benim kızım daha 2,5 aylık pekmezlere falan daha çok var ama başlığı gördüğümde hemen yazmak istedim. Üzüm gibi hassas meyvelere tarla aşamasında çok fazla pestisit kullanılmakta-insan sağlığına çok zaralı kimyasallar. Pekmez çeşidi ne olursa olsun lütfen organik olmasına ve markasına çok dikkat edin...bol vitaminli günler kuzularımıza :))

çok sağol ama nasıl anlıycaz bir sürü çeşit var üzelerine yazılanlar doğrumu insan ne yapacağını şaşırıyor bildiğiniz bir marka varsa paylaşırsanız seviniriz..

tavsiye ile ilk karadut pekmezi vermiştim fakat doktorumuz şimdi hatırlamadığım bazı minerallerin üzüm ve keçiboyunuzu pekmezinde olduğunu söyledi dönüşümlü veriyorum ..

çok sağol ama nasıl anlıycaz bir sürü çeşit var üzelerine yazılanlar doğrumu insan ne yapacağını şaşırıyor bildiğiniz bir marka varsa paylaşırsanız seviniriz..

merhaba, bir urunun organik olmasi icin BCS, IMO , ECOSERT gibi kuruluslar tarafindan sertifikalandirilmalari gerekiyor. ve ambalaj uzerinde ciftci kodu basligi altinda bazi kodlar olmasi gerekiyor.

ben ISIK Organik urunlerine cok guveniyorum. Buyuk marketlerin organik reyonunda mavcut saniyorum. Diger kuruyemisleri de cok lezzetli, tavsiye ederim

valla pekmez konusunda sansliyim heralde koyde kayinvalidem yada ananem babnem hepsi kendi yapiyo bende aliyorumhic kusku duymadan veriyorum ogluma.

Back
X