Çocuk Hastalıkları Bebeklere inek sütü..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bak size söliyim yakında büyük inek katliamı olucak.....orman yangınlarını çıkaran arazi mafyaları gibi ineklere komplo olucak yakın zamandalülülülülülü

bir dahada bunları savunmayın diye ineklerin bedenlerine kendi isimlerini kazıcaklar....a harfi b harfi s harfi ü harfi gibi......ben çocukken süt içmemişim sanırım bendeki bu vahşet demür eksikliğinden:icecream:

kız psikopata baglamıssın sen, o kadar diyorum sana iç şu demir haplarını diye, kan bürümüş gözlerini yine bak! delikafadulden

tatlım yoğrt ve peynir mayalanıp veriliyor ben yaşına kadar babymix ve kendi mayaladığım yoğrttan verdim..
3yaşına kadar neden verilmiyor çünkü artık bebek gelişiminin bi çoğunu tamamlamış oluyo
bebek gelişiminde en önemli dönem 6ay ve 3 yaş arası dönemdir..
durumu olmamak çook farklı
ben sadece paylaşmak istedim fikirlerimi..
burada durumu olmayan insan varsa bu sebeple çocuğuna mama alamıyosa kusura bakmasın netini kapatsın ona vereceği parayla mama alsın en basiti..
vede ben bu çocuğu doğuruyosam yükünü sırtıma almayı göze almışımdır bakabileceğim çocuğu yaparım durumum kötü isede 1 çocuk yapar çekilirim..
tabikide en zor durumlarda verilebilir süt sonuçta zehir deil.. ama daha faydalısı varsa bence o kullanılmalı
bu kadar büyütmeyin bence

canım ben bizim için söylemedim durumu olmayanlar var diye allah şükür bebeğime mamasını ve gereken herşeyini alabiliyorum bende hala mama kullanıyorum ama durumu olmayanlar mecburen inek sütü veriyor ve cesaret edip başlayan arkadaşlarda var onları tebrik ediyorum ben hala kendimde o cesareti bulamadım bulana kadarda mamaya devam edeceğim
lütfen sütü öcü gibi göstermeyin keşke doktor olsaydım ilk işim bu konuyla ilgili incelemeler yapmak olurdu birileri diyo diğer doktorlarda araştırma felan yapmadan hastalarına bunları iletiyo ben benim çocuk doktoruma sorduğumda cevabı ben araştırma yapmadım hocalarımızdan duyduklarımız bunlar dedi peki kim araştırma yaptı 4 ayı doldurdukdan sonra pastörize edilmiş hangi süt bebeklerde kanama yapmış varmı bir örneği arkadaşım bana örnek gösterin al sana deyin vermeyeyim bebeğime inek sütü benim izlediğim gördüğüm kadarıyla yok kansızlığa gelince bebek hem etini hem sütünü içiyorda halamı kansız kalıyor varmı bunada bir örnek
sadece okuduklarımızla kalmayalım elimizde kanıtlarımız olsun

Bu konu beni gerçekten çok rahatlattı..

Kızım 5 aylık ve sütüm artık yetmemeye başladı. Ben de içinde ne olduğunu bilmediğim kızımın da tadını sevmediği mamalarla onu ve kendimi kızdırmak istemiyorum. Günde bir defa sulandırılmış olmak kaydıyla inek sütü+pirinç unu veriyorum. 6 aydan sonra anne sütü alamadığım için günde 2 kilo inek sütü içerek beslenen bir bebek olarak zeka geriliğine sebep olduğunu düşünmüyorum.

Ben boddim'e katılıyorum. Bir kaç kişi evet belki ticari kaygıyla belki gerçekten böyle olduğuna inanarak zararlı diyorlar ve diğer söylenen sözlerin tamamı bunların yankısından ibaret ve tıbbın zararlı dedikleri dönem dönem değişiyor. Ben doktor değilim araştıramam ama içinde ticaretin bu kadar yoğun olduğu bir konu hakkında yapılan açıklamalara da acaba demeden yaklaşamam..

inek sütü zeka geriliği yapsa ben ve abim gerizekalı olurduk sanırım.. annemin sütü çok fazla olmadığı için 3-4 ay emzirebilmiş ve süt ve pirinç unundan bilinen formüllerle büyümüşüz. tam aksine ikimizde oldukça sağlıklıyız. ikimizde üniversite mezunuyuz. tüm eğitim hayatımızı oldukça yüksek başarılarla tamamladık ve türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini dereceyle bitirdim.

dünya sağlık örgütü denilen kurum domuz gribini de bize tehlikeli olarak duyurdu ve sonunda ne oldu? öğrendik ki dünya sağlık örgütü üyelerinden bir doktor ilaç firmalarından milyon dolarlar kazanmak için abuk sabuk yalanlarla olmayan bir hastalığı bize yutturmuş. o yüzden ben bu örgüte hiç inanmıyorum.
büyük ihtimalle mama firmalarından da para alıyorlar

sütün zararlı oldugu kesin kanıtlanmamış. kanıtı olsa doktorlar onermez. cünkü 10 doktordan 5 i 7.8.aydan itibaren süt verebilirsiniz diyor.

ayrıca bizim imkanımız varda mama alıp içiriyoruz. durumu olmayanlar köylerde yaşayanlar ne yapıyor? inek sütü içiriyorlar ve oldukça sağlıklı ve zeki çocukları var.

benim kızım 9 aylık. 6.aydan sonra yogurdunu inek sütünden yaptım.. üstelik doktorum dedi.. ayrıca arada süt de içiriyorum çünkü mama sevmiyor ve içmek istemiyor. gayet sağlıklı ve hareketli bir bebek. gelişimide normal oranların üzerinde..

arkadaşlar inek sütü zeka geriliği yapmayabilir ama kansızlık yapıyor
bende kızıma 7. ayından itibaren süt vermeye başladım ama şimdi
sorunumuz aşırı kansızlık demir eksikliği yüzünden iştahsız hiçbişey yemiyor
bir yaşından sonra mamaya döndük mecburen size tavsiyem süt vericeksenizde günde bir
bardağı geçmesin yoksa benim gibi vijdan azabı çekersiniz

kızlar artık ülkerin keçi sütü satılıyor her markette var anne sütüne en yakın o bence onuda verebilirsiniz hem laktoz yok içinde bebeğiniz daha rahat sindirebilir ben onu kullanıyorum

Bizim bir arkadaşımız bebeğine vermişti inek sütü bebek 40 gün yoğun bakımd kaldıktan sonra Melek oldu maalesef ben ondan beri korkarım inek sütünden bebeklere verilmemesi gerektiğini düşünüyorum

Back
X