Bebeklere karınca yumurtası yağı

Ftmsmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
9
0
1
32
Merhaba 1 aylık kızım var bioderin karınca yumurtası yağından aldım sürmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Aranızda süren kullanan var mı?

Ben birinden duymuştum üniversitesi yıllarında.
Kadın yeni doğan bebeğine hakiki karınca yumurtası yağı sürmüş, kızin o bölgede hiç kılı tüyü çıkmamış falan.
'bir arkadasim' ekoluyle anlatıldı ama şehir efsanesi mi bilmem...
Ben de eskiden düşünürdüm, ne kaybederim ki diye
Ama yazık günah, minicik bebeğime Süremem,o riski alamam yani
Varsın kıllı olsun anası gibi^^

Yağını bilmem ama anneannemin komşusu kızına karınca yumurtasını sürmüş ve cidden kızında hiç tüy yoktu,işin günah boyutuna değinmiyorum yalnız orası çok tehlikeli.

Aldığımız ürünlerin hakiki olup olmadığı bilmek çok zor. Nerden bulabiliriz ki onu

Ben çok çektiğim için kızım çekmesin istiyorumda. Ama dediğiniz gibi cesaret edemiyorum

Ben çok çektiğim için kızım çekmesin istiyorumda. Ama dediğiniz gibi cesaret edemiyorum
Bende çektim
Lazerle bir tane bile kalmadı bacaklarımda
Devam etsem hiçbiryerimde kalmazdı
7 sene oldu çıkmadı
Bebek büyüyene kadar neler çıkar daha kimbilir
İlerde öyle bir sorunu olacağını sanmam yani

6. Aydan sonra göbek kordonundan aldığı antikorlar yavaş yavaş tükendiğinden hastalıkları, ateşlenmeler başlıyor. Daha ne çileler bekliyor sizi bunu dert etmeyin. ve ilk 6 ay anne sütü harici yağ, pudra, krem vs sürmemek gerek. İleride belki tüylü olmaz korktuğunuz kadar. 1 aylık bebeğe böyle bir şey sürmek ciddi cesaret ister. Çocuğun tenine bir şey olduğunda, ileride sizi suçladığında bu vebalin altından kalkabilecekseniz sürün.

Bu arada daha anne karnındaki tüyleri dökülmemiştir. 6. Aya kadar yavaş yavaş yanaklar, alın, sırt tüyleri, hatta saçları dökülecek. Ystığından tomar tomar kıl toplayacaksınız.

Bioder zaten dandik bi marka değil. Bi sıkıntı olucağını sanmam ama siz yine de en azından eczaneye doktora vs sorun bi.

Bebekler icin mi peki bioderin urunu?
Cunku bebeklerin cildi hassas oluyor.
Kaş yapayim derken goz cikarmayin.

Ben birinden duymuştum üniversitesi yıllarında.
Kadın yeni doğan bebeğine hakiki karınca yumurtası yağı sürmüş, kızin o bölgede hiç kılı tüyü çıkmamış falan.
'bir arkadasim' ekoluyle anlatıldı ama şehir efsanesi mi bilmem...
Ben de eskiden düşünürdüm, ne kaybederim ki diye
Ama yazık günah, minicik bebeğime Süremem,o riski alamam yani
Varsın kıllı olsun anası gibi^^
Ben de üniversite yıllarında duymuştum böyle bir şey :D

6. Aydan sonra göbek kordonundan aldığı antikorlar yavaş yavaş tükendiğinden hastalıkları, ateşlenmeler başlıyor. Daha ne çileler bekliyor sizi bunu dert etmeyin. ve ilk 6 ay anne sütü harici yağ, pudra, krem vs sürmemek gerek. İleride belki tüylü olmaz korktuğunuz kadar. 1 aylık bebeğe böyle bir şey sürmek ciddi cesaret ister. Çocuğun tenine bir şey olduğunda, ileride sizi suçladığında bu vebalin altından kalkabilecekseniz sürün.

Bu arada daha anne karnındaki tüyleri dökülmemiştir. 6. Aya kadar yavaş yavaş yanaklar, alın, sırt tüyleri, hatta saçları dökülecek. Ystığından tomar tomar kıl toplayacaksınız.
Evet daha tüyleri dökülmedi

Back
X