Benim esimin halasi demisti bana kizimin ayaklarini ben operken "yuruyemez topal olur" diye.ben de ben bunu sirf ayaklarini opmek icin dogurdum demistim.10 ayi biterken yurudu kuzum.ben butun bebeklerin ayaklarini operim.Anne olmadan once bebek gormeye gittigimizde felan annesi altini acsa da bahaneyle opsem diye beklerdim.Acaba benim kız ayağını optugumden mi geç yürüdü
Ayaklar daha bi tatlı oluyor minik mink ayy yeni dogdugunda avuc içimden bile kıvıktu helde opmeBenim esimin halasi demisti bana kizimin ayaklarini ben operken "yuruyemez topal olur" diye.ben de ben bunu sirf ayaklarini opmek icin dogurdum demistim.10 ayi biterken yurudu kuzum.ben butun bebeklerin ayaklarini operim.Anne olmadan once bebek gormeye gittigimizde felan annesi altini acsa da bahaneyle opsem diye beklerdim.
Anlamadim kocan da mi kirmizi ruj surecekBenim ahdim var bebegim olsun kirmizi ruj surup heryerini opecem hatta kocamla yapacaz insallah yapariz bu istegimizi hayirlisiyla en kisa zamanda
Bi resim gormustum bebegi rujlu opmusler bizimde cok hosumuza gitmisti olursa bizde boyle oper cekeriz resmini demistik sonucta bi kisi opene kadar cocuk durmaz falan destek aliyorum kocamdanAnlamadim kocan da mi kirmizi ruj surecek
Benim esimin halasi demisti bana kizimin ayaklarini ben operken "yuruyemez topal olur" diye.ben de ben bunu sirf ayaklarini opmek icin dogurdum demistim.10 ayi biterken yurudu kuzum.ben butun bebeklerin ayaklarini operim.Anne olmadan once bebek gormeye gittigimizde felan annesi altini acsa da bahaneyle opsem diye beklerdim.
Bi resim gormustum bebegi rujlu opmusler bizimde cok hosumuza gitmisti olursa bizde boyle oper cekeriz resmini demistik sonucta bi kisi opene kadar cocuk durmaz falan destek aliyorum kocamdan
Neden surerse biseymi olur dugune giderken surmuyorya..
:))çokmu sacma ya niye guldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?