Beşiğinden başka biryerde yatırmadım hiçKızçelerim selam,
Henüz çok taze anneyim o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. 2.5 aylık bebeğim var gece beşiğinde yatırıyorum ama gündüz benimle göz temasında olsun etrafı incelesin diye salına getiriyorum. Koltuğun üzerine yaştık koyuyorum yastığın üzerine yatırıyorum. Doğru mu yapıyorum ya da almam gereken bişey varsa öneriniz mutlaka dikkate alırım. Fikirlerinizi bekliyorum
Ama etrafı göremiyor öyleBeşiğinden başka biryerde yatırmadım hiç
İlerde dönmeye başlayacak hep yattığı yerde kalmayacak
Tek başına yatakta koltukta bırakamazsınız
Beşikte uyumaya alıştırın
Hatta ilerde sizin yatağınızda bile yatmak isteyebilir bu da eşinizle sizi yorar
Bir an önce beşiğine alıştırın
Etrafı neden görsün ki uyurken ?Ama etrafı göremiyor öyle
Gündüz uyanıkken göz teması kuruyor etrafa bakıyor ben önünden geçerken beni izliyor mesela. Bu sebeple gündüzleri salonda yastığı Yatak gibi kullanıyorum. Boynunun altına değil de tamamen üzerine yatırıyorum. Gece beşiğinde oluyor kendi yatak odamda. Gündüzleri beşiğinde bırakmak istemiyorum tavana bakacak orda sadece çocuk. Salonda nasıl bişey kullanabilirim ya da yastığı yatak olarak kullanmam doğru mu değil miEtrafı neden görsün ki uyurken ?
Sorunuzu anlamadım mı diyorum kendime
Uyumayan çocuk niye beşiğinde yatsın zaten. Sen nereye gidersen yanında taşırsınGündüz uyanıkken göz teması kuruyor etrafa bakıyor ben önünden geçerken beni izliyor mesela. Bu sebeple gündüzleri salonda yastığı Yatak gibi kullanıyorum. Boynunun altına değil de tamamen üzerine yatırıyorum. Gece beşiğinde oluyor kendi yatak odamda. Gündüzleri beşiğinde bırakmak istemiyorum tavana bakacak orda sadece çocuk. Salonda nasıl bişey kullanabilirim ya da yastığı yatak olarak kullanmam doğru mu değil mi
Uyumayan çocuk niye beşiğinde yatsın zaten. Sen nereye gidersen yanında taşırsın
Aynen o yüzden ne yapsam diyodum biri babynest kullandım demiş. Baktım mantıklı geldi sipariş verdimUyumayan çocuk niye beşiğinde yatsın zaten. Sen nereye gidersen yanında taşırsın
Sipariş verdim teşekkür ederimBen karışık yatırıyordum. Babynest kullanıyordum. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.
Benim kız koltuk üstünde büyüdü bide sallanan Ana kucağında dönene kadar da koltuk üstünde uyuttum döndükten sonra beşiğine geçirdim ayaklanınca beşiği istemez oldu o ayrı ikimiz yer yatağında yatıyoruz şimdiKızçelerim selam,
Henüz çok taze anneyim o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. 2.5 aylık bebeğim var gece beşiğinde yatırıyorum ama gündüz benimle göz temasında olsun etrafı incelesin diye salona getiriyorum. Koltuğun üzerine yastık koyuyorum yastığın üzerine yatırıyorum. Doğru mu yapıyorum ya da almam gereken bişey varsa öneriniz mutlaka dikkate alırım. Fikirlerinizi bekliyorum
2.5 aylık olmuş bence artık babynest almak gereksiz. Anakucağı puset falan yokmuAynen o yüzden ne yapsam diyodum biri babynest kullandım demiş. Baktım mantıklı geldi sipariş verdim
selammKızçelerim selam,
Henüz çok taze anneyim o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. 2.5 aylık bebeğim var gece beşiğinde yatırıyorum ama gündüz benimle göz temasında olsun etrafı incelesin diye salona getiriyorum. Koltuğun üzerine yastık koyuyorum yastığın üzerine yatırıyorum. Doğru mu yapıyorum ya da almam gereken bişey varsa öneriniz mutlaka dikkate alırım. Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?