seyracım bende çok çektim öyle sallamaktan battaniyede sallıyoduk eylül de bilir ona gittiğimde sallıyoduk:) çok nadir emerkende uyuyodu
10 gündür alıştırdım ayağımda uyuyo şimdi nasıl rahatladım anlatamam
alışmaz diye korkuyodum ama bir gecede alıştı çok rahat böyle
piraye alıştıysa senin kızında alışır muhakkak cnm
seyracım cnm ısın cok zor ya elde sallamak buyuduler zaten agırlastılar bırde gıttıgın yerde de zor olur.ben dogdugundan berı yatagına bırakıyorum kendı kendıne uyuyor Allah sukur.ama yatagından baska yerde de uyumaz yanı alanı genıs olmalı cunku uyuyana kadar cok pozisyon degıstırıyor.donup duruyor yatakta. ılk 3 aylık donemde gaz sancımız oldugu ıcın sıkıntısı oldugunda yanı bazen kucagımda bazen ana kucagında uyuttum.ama 4.aydan ıtıbaren hep yatagında kendı basına uyuttum.aglama olcusune gore de yanı kendını yırtmıyorsa almadım acıkcası.cok nadır arada ayagımda salladıgım oldu o da huzursuzsa falan yanı.bırde gecen ay pasahamaktan bebek hamagı aldık sallanmayı cok sevıyor oglum zevkı olsun dıye arada koyup sallaıyorum onda.cok hosuna gıdıyor.portatıf de bısı demonte gıttıgın yere goturebılıyorsun cantası da var.boyle bısı aslında senın kurtarıcın olur en azından kendı basın uyumayı ogrenene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?