Ben de aynı fikirdeyim şuan 5 haftalık hamileyim ve şimdiden bunu düşünüyorum önce herkese söylicem istemediğimi sonra öpen olursa alırım hemen. Ben sadece yüzünden öldüler istemiyorum yüzü ve elleri dışında öpebilirler o da şapır şupur olamamaktadır kaydıyla . Bu konuda sorun yasicami biliyorum annemler yapmaz zaten yeğenim olduğunda babam kendi yasaklamıştı ama kv leri bilmiyorum . Engelleyebilenleriniz varsa tavsiyelerinizi beklerimhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/40-gunlukken-misafirin-optugu-ecrin-agir-engelli-oldu-41115494
Cok uzuldum. Minicik bebegin hayatı karartılmıs. Simdi öptün de ne oldu en cok sen mi sevmis oldun? Cok kızgınım.
Öpmeyin su cocukları
Ucuklu birinin öpmesine nasl izin vermişlr peki?http://www.hurriyet.com.tr/gundem/40-gunlukken-misafirin-optugu-ecrin-agir-engelli-oldu-41115494
Cok uzuldum. Minicik bebegin hayatı karartılmıs. Simdi öptün de ne oldu en cok sen mi sevmis oldun? Cok kızgınım.
Öpmeyin su cocukları
Bunu benim kayınvalideme söylesem beni ruh hastası ilan eder ki yapmışlığı var. Kadın çocuğumu doğduğundan beri yanaklarını yalayarak ve içine çekerek öpüyo öpmek değil bildiğiniz vakumluyo.. Çocuğun yanakları morarıyo ve bunu söylediğimde de cildi hassas bişey olmaz diyo. Çok üstelersem sen çok takıntılısın çocuğun da psikolojisini bozarsın diyo bi türlü başedemedim.
Sarsılmış bebek sendromu diye bişey varmış anne çok sarsmayalım daha boynunu kontrol edemiyo dediğimdde onlar çok esnek olurkar diyo daha ne deyimmorartana kadr o neymiis artk ya
Ağzını cırmalarım valla
Sarsılmış bebek sendromu diye bişey varmış anne çok sarsmayalım daha boynunu kontrol edemiyo dediğimdde onlar çok esnek olurkar diyo daha ne deyim
Şu an dokuz aylık. Değişik tipler bana çok uzak. Vermemem gibi bişey mümkün olamaz eşim başta beynimi yiyo. Sen anneysen o da benim annem beni büyütmüş bişey olmamış kızımıza da olmaz diyo. Aman ne deyim çok zaman gözümü kapatıyorum. ÇÇocykda onlar için deli oluyo napayımbişi demeyin bebeği vermeyin
Ben gecen sene doğm yapan görümcemi hast.de ziyaret ettm,kvdem almış 2 saat once doğmuş bebeği,top gbi çeviriyor elindeSarsılmış bebek sendromu diye bişey varmış anne çok sarsmayalım daha boynunu kontrol edemiyo dediğimdde onlar çok esnek olurkar diyo daha ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?