Bebeklerimi kaybettim............

Ücüzlerime hamileydim ..
Doktorum birinin hayatina son verilmesi gerekli demisti .
Ben Rabbime bol bol dua ettim ..
Allahim bizi günaha sokma eger tasiyamayacaksam sen al rabbim verdigin cani dedim .
Sonraki kontrolumde kesenin birini göremedik .
Sevindim mi ? Hayir ama diger bebeklerim icin biri gitmeliydi sanki ...
Ama düsen bebegim bende sürekli kanamalara sebep oldu . Doktorlarin söyledigine göre rahmim mikrop kapmisti .
Kanamalarim durmak bilmedi ..
Taki diger iki bebegimi de kaybedene kadar ...senağlama

Simdi öyle caresizim ki ...
Öyle bombosss ...Anlatamam ...
Hayirlisi böyleymis derken icim titriyorr...
Allahim kimselere yasatmasin ...
Cok üzgünümmmmmmmm------senağlama

gerçekten üzücü bi olay bence kendini bıraklam berande o alanda gene o üzülme kendinide bırakma çok fazla

2 gündür herşeye ağlayacak şekild eçok hassasımsenağlama
Ama takdiri ilahi onların dünyadan nasibi yokmuş demekki
Allah hayırlısını tekrar nasip etsin sana
Bide şöyle düşün dünyaya gelselerdi Ve onları bağrıan bastıktan sonra ömürleri bitseydi

Canım teselli etmek işe yaramaz belki şu an için ama Allah sana tekrar nasib edecektir inşallah...Çok geçmiş olsun..Kendini salıverme sakın...Allahın takdiri herşey.....

canım çok üzüldüm inanki böyle bir drumda ne denirde teselli edilir mümkün değil biliyorum umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebişler dünyaya getirirsin bende üçüzlere hamileyim ve aynı korkuları yaşıyorum seninle rabbim hakkımızda hayırlısını versin

geçmiş olsun canım,ama hakkında böylesi hayırlıymış,sakın isyan etme,en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inş.

Allahtan çok çok sabır diliyorum sana . hep derler ki sağlıksız bebek illaki düşüğe sebep olurmuş. belki senin meeklerin de öyleydi ve bir ömür hem kendileri hem de senin üzülmemen için gelmekten vazgeçtiler ..
Rabbim inşallah aratmadan verir sana sağlıklı yaavrularını ..
hüznünü erteleme sakın , kendine bir yas süreci ver , o dönemi istediğin gibi yaşa gerkirse bağıra çağıra ağla , ama iyileşme yada yeniden kendine gelme zamanını da çok geciktirme . bu tüp bebek konusunda uzman bir psikoloğun tavsiyesiydi olumsuz sonuç alan yada düşük yapanlar için ..
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

Son düzenleme:

canımm..çok üzüldüm ALLAHIM birdaha yaşatmasın sana sabırlar diliyorum..ALLAHIM beter acılardan korusun...hayırlısıyla tekrar hamiş kalacaksın inşşş..Şeniz

Allahım sabır versin böyle bir durumda ne kadar teselli edilirki..
canım Allah veriyor Allah alıyor.üzülme nolursun.
Allahım en sağlıklısını en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…