Bebeklerimi kaybettim............

Canım ya inan ne desem boş biliyorum ama metanetli olmalısın hepimizin başına gelebilecek bir durum allahım böyle nasip etmiş ama çok zor nolur kendini topla ve gelecek olan diğer meleklerini düşün allahım bişey kararlamıştır..başın saolsun

canımm benimm ne söylesekk seni teselli etmeye yetmeyecekk biliyorumm sadece Allahtan sabrını diliyorumm ..inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun bitanemm senağlamasenağlama

canım benım üzülme demek yetresız .bılıyorum yaşayan anlar.........zor ama gececek inş......ve daha hayırlısı nı verecek rabbım.....kısa zamnda kavuşurun inş.....benne aynen senın yaşadıklarını yaşadım ama ben kalan bebeğimi yırmıdorduncu haftaya kadar getırdım.....ama kısmet olmayınca olmuyor canım........kendını toparla.......inş kısa zamanda yenıden kavusursun...dua ile............

cnm benım çok uzuldum ınan .... bu 9ay çok zorlu bı sureç hepımız ne olacağı bellı değil üzülme demek yetersız ama umarım en kısa surede toparlanırsın

Silam,
Kelimeler yetersiz kalir canim biliyorum.
Rabbimden bol sabir diliyorum senin icin.
Uzulme diyemicem, tabiki cok uzucu ama sonucta takdiri ilahi canim.
Allahim nsallah en kisa zamanda yeniden saglikli bir evlat bagislasin sana.
Cok gecmis olsun canim, yipratma ne olur kendini.

ne dense boştur muhakkak allah yardımcın olsun ve sabır versin sana ve eşine
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın arkadaşım

kıyamam sana diğer arkadaşların dediği gibi nasıl teselli edilir bilmiyorum ama en azından hamile kalabiliyorsun herşeyde bir hayır vardır.

canım allah sana ve eşine sabır versin en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın

canım çok üzüldüm.ne desek boş.allah sabır versin.sakın kendini bırakma.bebeklerini kucağına aldığın günleride göreceksin.

silam öncelikle çok geçmiş olsun üzülmemeye çalış allahtan hayırlısını dileyelim napalım bende geçen ay tüp bebek yaptırmıştım malesef düşük oldu üstelik biride tüplere yerleşmiş yani dış gebelik şimdide düşmesini beklıyorum olmassa ameliyatla alcaklar önce sıkı sıkı tutunsunlar diyodum ama şimdi :1no2:inş gelecek seferlerde şans yanımızda olur bol şans a.s.

Canim Rabbim sabirlar versin cok zor bir durum
demekki senin icin böylesi hayirliymis, dilerim en kisa zamanda
Rabbim tekrar nasip eder

canım kardeşim...
rabbim sabır kuvvetini arttırsın.çok fazla yalnız kalmamaya çalış ve başka şeylere yogunlaş biraz istersen.biz o kadar ilerlemeden kaybettik belki ama çok zor bi süreç oldugunu çok iyi biliyorum.....
rabbim sana tekrar o sevinçleri yaşatsın inşaallah...

canım allah sabır versin... klimeler tükeniyor böyle durumda biliyorum canım.dilerim allahım en kısa zamanda tekrar nasip eder.

canım allah sabrını veriyor ama çok zor insanın içi acıyor aklına geldikçe bende kaybettim meleğimi dayanmak çok zor gercekten ben hala kendimi toparlamış değilim bizimde kaderimiz buymuş rabbimin vardır bi bildiği tekrardan yeniden hamile kalıcaz inşallah bol bol dua edelim

cok uzgunum allah sabır versın
bende de gelısemedıgınden embryo dusuk yapmıstım haftalar oldu bhcg dusmedı hala 70 vucuduma oyle zarar verıyorkı hormonal bozuklugum suan
heralde parca kaldı ıcerde doktorum bırkez daha kan vermemı ıstedı hala aynıysa bıseyler yapacak

senı anlıyorum ben hıc ultrasonda gormesemde hıssettıklerını anlıyabılıyorum ınsallah bıran once sagılıgına kavusursun ınan ınsan haftalardır bu durumda olunca kendı saglıgını onemsemeye baslıyor
ben daha once bebek olsunda bana ne olursa olsun dıyordum sımdı sadece normal halıme donmek saglıgıma kavusmak ıstıyorum
allahım sana hem sabır hem saglık versın
daha sonrada bır daha denemek ıcın guc ve maddı olanak versın ınsallah

canım çok üzüldüm kendini bırakma güçlü ol bir kere hamile kaldığına göre bir daha kalacaksın bunu unutma ve 2 den fazla tranver yaptırma çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…