Bebeklerimi kaybettim

efe-hira

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
105
45
13
32
Yüreğim acıo nereye anlatsam bilmiorum. 3 bebeğimi kaybettim doğmadan . Anne olamıyorum yavrumu kucağıma alıp sevemiyorum . Bu acıyı yaşayan dışında kimse anlamayacak biliyorum. Canm yanıo . Hayat devam edio diyorum . Şu an yeni bi Bebek olsun die bekliorum herkeslerden dua bekliorum

Hiç hissetmedim Nasıl bir duygu bilmiyorum hamilelik..
İnşaallah hepimize Rabbim en yakın Zaman'da nasip eder evlatlarımızı ..

Herşey doktor kontrolünde 3 sene içinde . 2 haftada bir kontroldeyim. Dr a muayene olmadan onay vermeden hamile kalmadım. Ama nasip olmadı

Bak canim yanliz degilsin,ben 6 yillik evliyim 5 yildan beri cicuk icin ugrasiyoruz,ameliyatlar ilaclar 1 ev parasi rahat harcadik,parasida onemli degil.ilk tup denemede hamile kaldim dusuk oldu,2 ay sonra 2.deneme 3 uz tuttu 3 ay 3 uz tasidim sonra birini digerleri icin aglayarak aldirmak zorunda kaldim ikizlerle 6.ayima girdigimdd suyum geldi acil dogum yaptim,kaybettim meleklerimi kucagima aldim ama olu bedenlerini,7 ay sonra tekrar denedim ikiz tuttubu seferde gecen hafta rahimi dikdiler dusuk olmasin diye sadece wc icin kalkiyirum,ne olur rabbim bunlari kucagima aliyim diye yalvariyorum.

Bak canim yanliz degilsin,ben 6 yillik evliyim 5 yildan beri cicuk icin ugrasiyoruz,ameliyatlar ilaclar 1 ev parasi rahat harcadik,parasida onemli degil.ilk tup denemede hamile kaldim dusuk oldu,2 ay sonra 2.deneme 3 uz tuttu 3 ay 3 uz tasidim sonra birini digerleri icin aglayarak aldirmak zorunda kaldim ikizlerle 6.ayima girdigimdd suyum geldi acil dogum yaptim,kaybettim meleklerimi kucagima aldim ama olu bedenlerini,7 ay sonra tekrar denedim ikiz tuttubu seferde gecen hafta rahimi dikdiler dusuk olmasin diye sadece wc icin kalkiyirum,ne olur rabbim bunlari kucagima aliyim diye yalvariyorum.
Çok zor çok inşallah Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alırsın dua et nolur

Allah şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, sana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib etsin inşaAllah. Amin. Şu an ezan okunuyor. İnşaAllah dualarımız kabul olur. Lütfen isyan etmeyin. Sabredin.

İnşallah kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı, hayırlı ,uzun ve güzel ömürlü bebeğini kucağına alırsın canım:dua:

Amin inşallah ellerinizi karnınıza koyup dua edin nolur belki bebeğinizde hisseder oda Acar minik ellerini
Canım benim dünyaya gelip de sınavdan geçmeyen kimse yok. Senin de sınavın bu demek ki sabır ve dua ile kavuşursun kısa sürede tüm dileklerine inşallah

Back
X