Bebeklerimi kaybettim

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kim bilir belki bekler bekler ikiz sahibi olursun.
Rabbim en güzelini bilir.
Ümidini kaybetme lütfen.

başın sağolsun canım :dua: yüce yarabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine o bebeklerin acısını dindirecek hayırlı sağlıklı üçüz bebekler nasip etsin inşallah:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:amin

bende 3 yıldır bebek istiyorum 2 ay önce bebek düşürdüm şimdi tekrar istiyorum rabbim nasip eyler inşallah hepimize tüm isteyenlere

Rabbim sabır versin,yasamadan seni anlamak zor! Rabbim sana oyle güzel sağlıklı evlat nasip etsin ki gecmiste yaşadığın kötü olayları unut !

Amin ne kadardı düşük sebebi neydi
7 haftalık guatr nedeniyele atom ilacı içtim hamile olduğumu bilmeden oda düşüğe sebeb oldu canım hiç üzülme isyan etme ablamın geçen sene anne karnında bebeğin amniyosyon suyu bitmiş bebeği 8,5 aylık doğdu ama maalesef bebeği kaybettik 3 ay sonra tekkrar hamile kaldı dün doğum yaptı oğlu oldu hiç üzülme ALLAH BÜYÜKTÜR

İlk bebeğim 4 bucuk aylıktı böbrekleri gelişmedi
2. Si kesem yırtıldı 5bucuk aylıktı suyum geldi
3. Sü ise boş gebelikti dayanılacak gibi degil bu acı .
Allahim yardimcin olsun. oncelikle tahlillerini yaptirmadiysan yaptirmani oneririm. genetik pihtilasma dahil. bunun yaninda yeni gebelik oncesi genel bir kontrol yaptirmalisin bence tsh gibi hormonlarini demir gibi bazi etken maddeleri incellettir. Insallah jersey gonlunce olur. Rabbim yardim etsin...

7 haftalık guatr nedeniyele atom ilacı içtim hamile olduğumu bilmeden oda düşüğe sebeb oldu canım hiç üzülme isyan etme ablamın geçen sene anne karnında bebeğin amniyosyon suyu bitmiş bebeği 8,5 aylık doğdu ama maalesef bebeği kaybettik 3 ay sonra tekkrar hamile kaldı dün doğum yaptı oğlu oldu hiç üzülme ALLAH BÜYÜKTÜR
Ayy rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin yeğenine inşallah rabbim bizde nasip eder

Rabbim bu güzel ayın yüzü hurmetine siz ve sizin gibi anne olmayi cani gonulden isteyen kadinlari tez zamanda mujdelendirsin insallah.
Ama inancli biriyseniz sabir edin nolur. Yasayan bilir elbet aciyi ahkam kesmek degil niyetim yanlis anlamayin lutfen. Cok incinmissiniz, uzgunsunuz haliyle bol bol dua edin olurmu. Allah ol derse olur cunku acilir tum kapilar. Birseyi ne kadar cok ister, sabirsizca gerceklesmesini beklersek imtahanimiz oluyor. Siz sabredin ve dua edin yeterki. Rabbim sevindirsin sizi..

Back
X