- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Çok zor çok inşallah Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alırsın dua et nolur
Ediyorum canim,ezanlar okunuyo ben ve benim gibiler icin aglayarak dua ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor çok inşallah Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alırsın dua et nolur
İnşallah nasip sağlıklı Mutlu huzurlu olsundaAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kim bilir belki bekler bekler ikiz sahibi olursun.
Rabbim en güzelini bilir.
Ümidini kaybetme lütfen.
Amin inşallah rabbim isteyen Herkeze nasip etsinbaşın sağolsun canımyüce yarabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine o bebeklerin acısını dindirecek hayırlı sağlıklı üçüz bebekler nasip etsin inşallah
amin
amin inşallah hepimize banada nip eylerAmin inşallah rabbim isteyen Herkeze nasip etsin
amin inşallah hepimize banada nasip eyler
Sizin durumunuz nediramin inşallah hepimize banada nip eyler
Amin ne kadardı düşük sebebi neydibende 3 yıldır bebek istiyorum 2 ay önce bebek düşürdüm şimdi tekrar istiyorum rabbim nasip eyler inşallah hepimize tüm isteyenlere
Amin inşallah Bebek için 41 Yasin var bilen varmırdır benm için okurmusun yarın başlıycamRabbim sabır versin,yasamadan seni anlamak zor! Rabbim sana oyle güzel sağlıklı evlat nasip etsin ki gecmiste yaşadığın kötü olayları unut !
Ben senin için hz. Yunus'un duasını edip dua edicem bana ozelden adını soylersen yarın okurumAmin inşallah Bebek için 41 Yasin var bilen varmırdır benm için okurmusun yarın başlıycam
7 haftalık guatr nedeniyele atom ilacı içtim hamile olduğumu bilmeden oda düşüğe sebeb oldu canım hiç üzülme isyan etme ablamın geçen sene anne karnında bebeğin amniyosyon suyu bitmiş bebeği 8,5 aylık doğdu ama maalesef bebeği kaybettik 3 ay sonra tekkrar hamile kaldı dün doğum yaptı oğlu oldu hiç üzülme ALLAH BÜYÜKTÜRAmin ne kadardı düşük sebebi neydi
Allahim yardimcin olsun. oncelikle tahlillerini yaptirmadiysan yaptirmani oneririm. genetik pihtilasma dahil. bunun yaninda yeni gebelik oncesi genel bir kontrol yaptirmalisin bence tsh gibi hormonlarini demir gibi bazi etken maddeleri incellettir. Insallah jersey gonlunce olur. Rabbim yardim etsin...İlk bebeğim 4 bucuk aylıktı böbrekleri gelişmedi
2. Si kesem yırtıldı 5bucuk aylıktı suyum geldi
3. Sü ise boş gebelikti dayanılacak gibi degil bu acı .
Ayy rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin yeğenine inşallah rabbim bizde nasip eder7 haftalık guatr nedeniyele atom ilacı içtim hamile olduğumu bilmeden oda düşüğe sebeb oldu canım hiç üzülme isyan etme ablamın geçen sene anne karnında bebeğin amniyosyon suyu bitmiş bebeği 8,5 aylık doğdu ama maalesef bebeği kaybettik 3 ay sonra tekkrar hamile kaldı dün doğum yaptı oğlu oldu hiç üzülme ALLAH BÜYÜKTÜR
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZİDE GÖRÜR BİRGÜN İNŞALLAH BİZİMDE OLACAKAyy rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin yeğenine inşallah rabbim bizde nasip eder
İnşallah inşallah inşallahSAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZİDE GÖRÜR BİRGÜN İNŞALLAH BİZİMDE OLACAK