ikiz bebeklerime hamileyim eşimin ailesi sürekli adı şu olsun bu olsun diye karıştığı için çok sinirliydim ve ilk hamile kaldığımda kayınvalidemin yanında anneme bi kaç kez off o ne biçim isim istemem onu ya da kimse karışmasın diye ters çıkışlarım oldu ama yalnız kalınca hemen açıklarım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yaptım ona söyleyemediğimi sana söyledim üstüne alınsın sen darılma diye
şimdi annem uzakta doğumuma 2 ay kaldı isim konusu açılınca isim bi boncuk çok önemli değil siz bilirsiniz diyo ama benim içime acaip dert oldu çok huzursuzum annemi çok yaralamışım gibi hissediyorum her işime koştu herşeyimi yaptı ve ben buna karşılık fikir söyleme hakkını bile elinden aldım en azından kırmadan reddetmeliydim gibi kendimi çok kötü hissediyorum
(
şimdi annem uzakta doğumuma 2 ay kaldı isim konusu açılınca isim bi boncuk çok önemli değil siz bilirsiniz diyo ama benim içime acaip dert oldu çok huzursuzum annemi çok yaralamışım gibi hissediyorum her işime koştu herşeyimi yaptı ve ben buna karşılık fikir söyleme hakkını bile elinden aldım en azından kırmadan reddetmeliydim gibi kendimi çok kötü hissediyorum