bebeklerimin ikisinide kaybettim

sevilay 15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
171
5
96
40
Kars
slm ben pko hastasıyım 6 yıllık evliyim tedaviyle ikiz bebeklerime gebe kaldım her şey çok iyi gidiyordu bebeklerimin ve benim sağlığım yerindeydi bebeklerimin biri kız diğeri erkekti mutluluktan uçuyordum fakat gebeliğimin 24üncü haftasında 12 aralık günü kanamam oldu hastaneye gittiğimde rahim ağzı 4 cm açılmıştı akşama doğru sezeryanla yavrularımı aldılar ve meleklerim sadece 3 saat direnebildi ve ikisinide kaybettim şimdi psikolojim çok bozuk bebeklerimin yokluğuna alışamıyorum bir türlü hergece rüyalarıma giriyorlar fakat sabah uyandığımda yüzlerini hatırlayamıyorum bu o kadar büyük bir acıki allah kimseye yaşatmasın şimdi ikinci bir gebelik olursa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum aranızda benim durumumda olup ikinci gebeliğinde erken doğum riski yaşamayan varmı birde sezeryandan sonra erken gebe kalıp dikişlerde sorun yaşayan yada yaşamayan varmı (yardımcı olursanız sevinirim çok kötüyüm)

cnm çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.allah sana sabır versin.
umarım rabbim birdaha yaşatmaz sana bu acıyı.canım dikişlerde sorun yaşaycağını sanmam.benim kuzenim 9 ay önce sezeryen yapmıştı.9 ay sonra tekrar hamile kaldı hiç sorun yaşamadı.

canım cok üzüldüm
rabbim sabırlar versin
insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun

:çok üzgünüm:Canım geçmiş olsun Allahım bol sabır versin sana ne diyeceğimi bilemiyorum inan
gördüğün göreceğin bu son olsun işallah rabbim tez zamanda tekrar sevindirsin seni :Saruboceq:

allah bol sabrını versın tekrar dusunuyosan dıkıslerıne bısey olmaz allah ıstedıkten sonra eltım dogumdan hemen sonra tekrar hamıle kaldı cocukların arasında 10 ay var bıseyde olmamıs.....

çok geçmiş olsun canım.bende 36haftalık doğum yaptım,ikizlerimi kaybettim.10ay oldu sezeryanla doğum yapalı.tekrar tedaviye başladım,doktorum bir problem olmayacağını söyleyerek tedaviye başlattı.

:çok üzgünüm:Rabbim çok büyük sabırlar versin,dayanma gücü versin:çok üzgünüm:
O küçük melekleriniz sizi görüyor lütfen daha fazla üzmeyin kendinizi
En kısa zamanda sağ salim yeniden bebişlerinizi kucağnıza almanız dileklerimle:a015:

canım benim, çok üzüldüm durumuna bende dört defa düşük yaptım ama seninki başka bir acı allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin canım benim

canım cok gecmiş olsun allah sabır versin.bende 22.haftada kaybettim kızımı 4 ay önce rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.doktorun daha iyi bilir ama bir sor acaba senin sorununda aynı olabilirmi.ağrısız farketmeden acılmıştı benim rahim ağzı.allahım sabır versin.sabret allah hepimize kucağımıza sağlıkla alabileceğimiz bebekler nasip etsin.

Allah sabır versin arkadaşım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasib olur inşallah sana kendini çok yıpratma sıkıntıyı veren rabbim şifasınıda verir

allah büyük sabır versin inş. yeniden hamile kalıp saglıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirdikden sonra rabbim bebegine kavuşturur inş.

canım cok gecmiş olsun allah sabır versin.bende 22.haftada kaybettim kızımı 4 ay önce rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.doktorun daha iyi bilir ama bir sor acaba senin sorununda aynı olabilirmi.ağrısız farketmeden acılmıştı benim rahim ağzı.allahım sabır versin.sabret allah hepimize kucağımıza sağlıkla alabileceğimiz bebekler nasip etsin.

canım maalesef benimde ağrısız açıldı ama doktorum ikiz olduğundan kaynaklanmış olabilir dedi birde yeniden gebe kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak dedi benim zaten psikolojim bozuk olduğu için doktorla fazla konuşamadım bile senağlama senağlamasenağlama

rabbim onlari sana sefaatci kilsin ins. unutma dünyadaki belalar yasanacak güzel günlerin habercisidir sabret canim

canım maalesef benimde ağrısız açıldı ama doktorum ikiz olduğundan kaynaklanmış olabilir dedi birde yeniden gebe kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak dedi benim zaten psikolojim bozuk olduğu için doktorla fazla konuşamadım bile senağlama senağlamasenağlama

evet canım ikiz gebeliklerde rahim cabuk büyüdüğü için ve agırlık normale göre fazla olduğu için rahim ağzı daha cabuk acılıyormuş.inşallah bir dahaki hamileliğinde sorun yasamassın .ama hamilelik öncesi doktor kontrolünü aksatma.bizim durumumuzdaki kişiler hamilelikte doktor seçimine ve düzenli kontrollere cok daha dikkat etmek zorunda bundan sonra.
evet bende yasadığım üzüntüyle doktora hiç birsey soramamıstım.önce kendini toparla sonra arastırırsın güzelim.allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişler nasip etsin.

Arkadaşlar hepinize allah sabır versin.
Gerçekten çok üzücü bir olay.
İnşallah en kısa sürede allah hepinize sağlıklı bebekler nasip eder.

Başınız sağolsun...3 hafta oluyor rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bebeklerimin erken doğumla melek oluşu.............

Back
X