aman o yesinde :)) masallah nile ins devam eder boylekızlar ya şu biberonu nası veriosunuz nil bi türlü almıo,geme mama aldım ama hep çöpe gidio??
ha bu arada uzun zaman soona nil akşam 2,5 tavuk pirzola yedi!!!hayretle izledik..(biliosunuz nil herşeyi yer ama bi kaç lokma)bu arada ben aç kaldım!!!:)))
yeşimcim çok sevindim beğenmişsiniz. narı kabuksuz temizleyip koymuştum. kan dolaşımına faydası var.
mercimekle ve hazır makarna ile spagettiyi kırabilirsin ikisi ile yapabilirsin.
bende bugun kaana cıcı bebe verdım ılk kez yedı
sutu ılıttım içine 4-5 cıcıbebe ekleyıp ezdım sonra yarım muz ilave ettım
bırden aklıma cerezler geldı 2 fındık 2 badem 1 cevız sarımsak dovecegınde ezdım(blendır sesınden kaan korkuyor) elekden gecırdım bunu bı tatlı kasıgına yakın cıktı onu da sutlu muzlu cıcıbebelı karısıma ekledım yedırdım :))))
amma yzmısım he yedı ya oglum nasıl ballandıracagımı sasırdım :))))
bi de üstüne supangle yedi bi kaç kaşık..
nası sabah sabah??:))
afiyet olsuunn yavruma...
kıs maşallahhh okadar da yedirme kıs çatlamasın çocuk iyi yemiş
sabah sabah kahvaltı yerine onu yemiş çocuk sevmio demekki kahvaltıyı ne istiyosa onu ver..
ya kıslar yapanlar banada şu kurabiye tarifini yazsaya özelden birde bu kurabiyeleri nasıl veriyosunuz yani benim oğlan pütürlü yemiyor meyvenin içine koyup yada devam sütünün blendr yapsam olurmu ay çok heves ettim kurabiye işine hele bir yazın bakem nasıl yapçam nasıl vercem buarada çağanın acaip değişik bir yapısı var bir kaç ayır yoğurt yemiyordu çorbayı azda olsa yiyordu şimdi çorba yemiyor azda olsa yoğurt yemeye başladı ay ben şaşırdım vallahi bu çocuk ne yer ne yemez hergün elli çeşit yapmaktanda yoruldum açıkçası kafam çok karıtı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?