Birkaç hafta öncesine kadar düzenli bir şekilde bdv yi takip ederdim.. Konu sahibeleri için gerçekten üzülürdüm en kısa zamanda dertlerinin son bulmasını dilerdim.. Ama artık bdv ye girmeme kararı aldım.. Çünkü hamileyim.. Bebek bekleyen bir anne adayı olarak stres ve üzüntüden uzak durmalıyım dedim.. Çok sevdiğim halde korku filmi bile izlemiyorum
Bebeklerimizin kişilik gelişimi anne karnında başlıyor..
Lütfen hamile hanımlar en azından doğuma kadar kendinizi üzmemek için buraya girmeyin.. Zira yorumları okurken bir sürü hamilelik takvimi olan üyelerin yorum yaptığını görüyordum.. Ben okuyorum ama üzülmüyorum okuyup geçiyorum diyebilecek bi hamiş yoktur heralde bu hassas dönemde.. Kısacası bebeklerimizi düşünelim sevgili kk kadınları.. Sağlıkla sakinlikle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Not: Bu fikrime katılmayanlar lütfen kırıcı yorumlar yapmasınlar..

Lütfen hamile hanımlar en azından doğuma kadar kendinizi üzmemek için buraya girmeyin.. Zira yorumları okurken bir sürü hamilelik takvimi olan üyelerin yorum yaptığını görüyordum.. Ben okuyorum ama üzülmüyorum okuyup geçiyorum diyebilecek bi hamiş yoktur heralde bu hassas dönemde.. Kısacası bebeklerimizi düşünelim sevgili kk kadınları.. Sağlıkla sakinlikle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Not: Bu fikrime katılmayanlar lütfen kırıcı yorumlar yapmasınlar..