Bebeklerimize hitaben...

Bitanecik oğlum sen benim hayatımdaki en özel en güzel varlıksın. seni karnımda taşıdığım her an korktum seni kaybetmekten...Çok dualar ettim yalvardım sen de bana sıkı sarılıp beni bırakmadın. Doğdun ama savaşımız mücadelemiz bitmedi. 3 aylık oldun hala sağlık sorunlarımızla uğraşıyoruz şükürler olsun ki bu sıkıntı senin bana gülümsemenii büyümeni gelişmeni engellemedi. Elimi tutup gözüme bakıyorsun hala koynumda uyyuyorsun seni kaybetmekten hala çok korkuyorum. Mücadele et bebeğim ben asla pes etmiyorum , babanda ben de senin bir kaç ay sonra sağlığına kavuşacağına çok inanıyoruz. Seninle ilgili çok güzel hayallerimiz var oğlum. Daha yürüdüğünü koştuğunu konuştuğunu görücez. Sevgilim aşkım bitanem sakın üzme bizi. Seni canımızdan çok seviyoruz bir gülüşüne dünyayı verebiliriz. Canımızı veririz. Lütfen Allahım bizi evlat acısıyla sınama. Çağanım seni çok seviyorum...

güzel kızlarım,
ben zamanında nasıl bir iyilik yaptım ki Allah beni sizle ödüllendirdi ?iyi ki varsınız minik meleklerim, beni çok mutlu ediyorsunuz ....

Dünyalar güzeli prensesim,
5,5 aydır yanyanayız seninle.önce alışamadık birbirimize bakıp bakıp ağladık günlerce ama şimdi sen de biilyorsun biz mükemmel bir ekibiz.Annelik nedir derlerse ben kalpte ağrı diyorum içim sızlıyor sana baktıkça nasıl bir sevgi ben tarif edemiyorum. Bazen yorgunluktan bayılacak gibi oluyorum ama o güzel gülüşün yok mu hemen geçiyor sanki yorgunluğum.Ömrün uzun olsun sağlıklı olsun kuzum Allah bizi hiç ayırmasın. Şuan işteyim ve sen de anneannenlesin, emin ellerdesin biliyorum ama ben seni çok özlüyorum nazlı kuzum benim. Yine akşam görünce sevinip sarılacak mısın bana?Yoksa küsücen mi her gün seni bırakıp işe geliyorum diye...
Bana yaşattığın tüm bu duygular için, ağzından akan salyaların, çığlıklarınla uyandırmaların, sağdan sola dönüp durman bana sarılman mamaları püskürtmen kısacası her şey için iyiki varsın kızım....bana KIZIM demeyi öğrettin ya ömrüm senin olsun

Kapanmamış bir konu. O zaman yazalim yine.
Canım oğlum Demirhan'im,
8 yaşında kocaman bir Abisin artık. Benim gözümde hala gül kokulu meleksin. Annelerin gözünde çocuklar buyumezmis. Sende benim gözümde buyumuyorsun hiç. Okulun çok şükür iyi gidiyor. Kardeşin Selimhan ile güzel anlaşmaniz keyifli vakit geçirmeniz çok mutlu ediyor beni. İnsAllah iyi bir gelecegin olsun. Öncelikle Salih bir kul, hayırlı bir evlat ol oğlum. Seni çok seviyorum can parçam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…