Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haftaki listeye katılamam canm hasta oldum çünkü![]()
kızlar kendım ıcın olan 6 tane meryem suresını okudum...
hayalot cnm senın eksıklerın ıcın 2 tane okudum.. sanırım 6 taneydı senın eksıgın sen kaç tane okudun? cnm hala eksıgın varsa okuyabılırım...
arkadaslar anladıgım kadarıyla meryem suresi 1 kısıye 41 kez (toplam) mı okunuyor?
bu haftaki listeye katılamam canm hasta oldum çünkü![]()
arkadaslar anladıgım kadarıyla meryem suresi 1 kısıye 41 kez (toplam) mı okunuyor?
bitanem çok sağol suan 4tane kaldı bende daha yenı okuyacagım ben okurum sonrada senınkılerı okuyacam bu aksam bıter ıkısı yazarım hemen![]()
ARKADAŞLAR HAYALOT RAHATSIZLANDIGI İÇİN ONUN PAYINA DÜŞENİ BÖLÜŞTÜRDÜM,VE PİKOLAMAN ARKADAŞTAN Bİ TÜRLÜ HABER ALAMADIGIM İÇİN LİSTEDEN ÇIKARDIM .esmacvs arkadaşımız için okuyoruz. 2.11.2012.............YENİ LİSTEMİZ
yandew---------7=====OKUDU
burcu_81--------7
hayalot----------====hasta oldugu için yerine biz okuyacaz.
esmacvs---------6=====OKUDU
nisanbu----------7
vck--------------7
blk10------------7
okuyan her kesten ALLAH razı olsun.
canım kaç tane okudun bitiremediysen kaç tane kaldıysa ben okurum söyle.
bu 7 taneyı ne zamana kadar okuyacagız.ıyıce karıstırdım ben yasımdı gördum daha bunu
yandewcim esmanın 7 tanesını okudum allah kabul etsın inşallah .
benım kılerını 4 eksık duruyo okuyamadım gozlerım cok agrıdı yarın okurum ben aksam benımkılerıde bagıslarız
esmacım rabbım sagsalım saglıklı bır sekılde bebegıne kavusturur inşallah doğumun kolay olur canım benım![]()
cnm benım Allah razı olsun... rabbım herkeze nasıp etsın ıns.
esmacvs arkadaşımız için okuyoruz. 2.11.2012.....
yandew---------7=====OKUDU
burcu_81--------7
hayalot----------7=====OKUDU
esmacvs---------6=====OKUDU
nisanbu----------hasta oldugu için yerine biz okuyacaz.
vck--------------7
blk10------------7
okuyan her kesten ALLAH razı olsun.