Biz şimdiden bir sürü tulum vs aldık. hastane çıkışı aldık, feneriumdan bi hastane çıkışı daha aldık miniminnacıkkk hemde çok güzel :) ayrıca 4-5 tane daha tulum aldık. Gittiğimiz mağazada eşimle resmen kendimizden geçtik, halbuki sadece hastane çıkışı almaya gitmiştik. minnacık çoraplar aldık, albüm aldık :) onu haricinde ablam kız kardeşim ve annem de başlamışlar bişiler almaya ama bana göstermiyolar, hepsi ayrı bohça yapıcaklarmış doğuma yakın aynı gün getirip karşılaştırıcaklarmış kim ne aldı diye :))) yarında bebek odasına bakmaya gidicez kısmetse
Biz şimdiden bir sürü tulum vs aldık. hastane çıkışı aldık, feneriumdan bi hastane çıkışı daha aldık miniminnacıkkk hemde çok güzel :) ayrıca 4-5 tane daha tulum aldık. Gittiğimiz mağazada eşimle resmen kendimizden geçtik, halbuki sadece hastane çıkışı almaya gitmiştik. minnacık çoraplar aldık, albüm aldık :) onu haricinde ablam kız kardeşim ve annem de başlamışlar bişiler almaya ama bana göstermiyolar, hepsi ayrı bohça yapıcaklarmış doğuma yakın aynı gün getirip karşılaştırıcaklarmış kim ne aldı diye :))) yarında bebek odasına bakmaya gidicez kısmetse
konuyu çok beğendim, ben 24 haftalık hamileyim ama 2 parça hariç hiçbişi almadım, karar veremiyorum, abartmadan almak istiyorum o yüzden ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden de ellerim bomboş. bize fikir veren arkadaşlar olur inş
Eki Görüntüle 510091 Eki Görüntüle 510090 Eki Görüntüle 510092
Bebek odamızın üzerinde biraz değişiklik yaptırdık henüz gelmedi gerçi ama:) Beyaz mavi olacak camınıda oval yaptırıyorum. Perdesi mavi olacak kurdelayla tutturacaklar:)
çok güzeller canım ana kucağıda çok ciciymiş.renkli eşyalara bayılırım ben.güle güle kullansın bebişin sağlıcakla
Bebek odamızın üzerinde biraz değişiklik yaptırdık henüz gelmedi gerçi ama:) Beyaz mavi olacak camınıda oval yaptırıyorum. Perdesi mavi olacak kurdelayla tutturacaklar:)
bebek odası çok güzelmiş, hangi mağazdan aldınız, fiyatı nedir bunun, bizde pazar günü maskoya gidicez son kararımızı vericez artık
bencede canım abarmamak gerek tabiki herşeyi almak istiyoruz.mevlüt falan olunca çok şey geliyo bence sen sadece ilk üç atlık ve altı aylık dönem kıyafetleri al.çünkü hediye gelenler daha büyük geliyo.yani benim ilk bebekte öle gelmişti.zaten ister istemez alıyosun çabuk büyüyolar.sağlıklı bebişler mutlu hamişler
selam bebek arabasını görünce yazmak istedim bizim daha zamanınmız var ama araştırmalara başladık araba fiyatlarına markalarına bakıyoruz siz nekadara aldınız bebek arabasını fiyatlar bize biraz yüksek geldi yani pusetli arabalar 600 - 700 den başlıyor ne yapsak nasıl bişey alsak kararsız kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?