- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Kafam-karisik
-
Tmm cnm oyle yapalim o zamn okudukca soyleyelimHer gün okuduklarımızı bildirsek olmaz mı canım? Doğuma kadar devam edelim.
Amin insallah Allah kabul etsin cnmBende okurum bende bebeğime yasin ve bazı tespihleri cekıyorum allahım hayırlı doğum sağlıklı bır sekılde elimize alalım insallah
Tamam canım ben bildiririm yarın başlarımTmm cnm oyle yapalim o zamn okudukca soyleyelim
Amin hepimizin duasını kabul etsın rabbimAmin insallah Allah kabul etsin cnm
Oyle mi bn kilmaya calisim insallah cok saolKızlar elinizden gelıyorsa siz yada eşiniz bebegın uzuvları tam olması için ıkı rekat namaz kılabilir ben bunu eşime yaptırıyorum her gun onunda katkısı olsun diye
Tamam canım onu da okurum subhanallahı ve bıhamdihi sureklı okuyorum dilimiz neyi zikrederse bebegımız de oyle olur allah dualarımızı kabul etsın insallahOyle mi bn kilmaya calisim insallah cok saol
bnm esimde elini karnima koyup gunde 10 kere El Mubdi diyor yoktan var eden yaratan anlaminda onuda yapabilirsiniz kizlar bi yerde okumustum
Amin insallah canm ulkemize milletimize ailelerine hayirli evlatlar olurlar insallahTamam canım onu da okurum subhanallahı ve bıhamdihi sureklı okuyorum dilimiz neyi zikrederse bebegımız de oyle olur allah dualarımızı kabul etsın insallah
200 tane okudum.Arkadaslar bebeklerimizi saglikli sihhatli eli ayagi duz hayirli hayirli kucagimiza almak icin hep beraber 70000 tevhid(la ilahe illallah) okuyalim insallah Allahim hepinizin dualarini kabul etsin
Bn 5000 tane okuyacagim okumak isteyenler kac tane okuyacagini soylerse ona gore kaydederim
Kafam-karisik 5000
Cgdmeyp 5000
300 tane daha okudum.Amin insallah canm ulkemize milletimize ailelerine hayirli evlatlar olurlar insallah
5000Arkadaslar bebeklerimizi saglikli sihhatli eli ayagi duz hayirli hayirli kucagimiza almak icin hep beraber 70000 tevhid(la ilahe illallah) okuyalim insallah Allahim hepinizin dualarini kabul etsin
Bn 5000 tane okuyacagim okumak isteyenler kac tane okuyacagini soylerse ona gore kaydederim
Kafam-karisik 5000
Cgdmeyp 5000
daisyp 5000
Tmm cnm ekledim Allah kabul etsin toplu olarak soyleyenleri kaydediyorum simdilikBence okudukça yazmayı takip etmekte zorlanabiliriz kimin toplam kaç okuduğunu belirlemek zor olabilir. Başta konu açıldığı şekliyle olsa daha mantıklk olur gibi geldi.. Bende 5000 tane okurum eğer liste yaparsanız ekleyebilirsiniz
Tmm canm Allah kabul etsin 5000 okurum demissin zaten tamamini okuyunca soyle istersen boyle karisabilir600 okudum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?