- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
- Konu Sahibi Kafam-karisik
-
Kaydettim cnm Allah kabul etsinBende 5000 tane okurum canım benide ekler misin :)
canımmm doguma kadar cekılecekse benden sımdılık bır 10.000 yaz . Ben alıskınım annemım sohbetı ıcınde cekerdık :) duzenlı cekılırse 10.000 1 haftada bıter . Rahat rahat cekelım bıttıkce tekrar haberlesırız . Rabbım hepımıze saglıklı bebıs nasıp eylesınnn :))Arkadaslar bebeklerimizi saglikli sihhatli eli ayagi duz hayirli hayirli kucagimiza almak icin hep beraber 70000 tevhid(la ilahe illallah) okuyalim insallah Allahim hepinizin dualarini kabul etsin
Okumak isteyenler kac tane okuyacagini soylerse ona gore kaydederim
Kafam-karisik 5000+5000
@Cgdmeyp 5000
daisyp 5000
@Begumay59 5000
@eylul durulmaz 5000
@biberiye 2000
Zeyzeynpp 5000
Geriye kalan : 33000
Amin canm Allah kabul etsin bittikce haberlesirz yinecanımmm doguma kadar cekılecekse benden sımdılık bır 10.000 yaz . Ben alıskınım annemım sohbetı ıcınde cekerdık :) duzenlı cekılırse 10.000 1 haftada bıter . Rahat rahat cekelım bıttıkce tekrar haberlesırız . Rabbım hepımıze saglıklı bebıs nasıp eylesınnn :))
haberlesırız tabıı canımm :) pekı bırsey sorucam Tevhıd abdestsız cekılmez . Ve bız hamılelerın hergun akıntısı oluuyor yanı abdest bozulıyorAmin canm Allah kabul etsin bittikce haberlesirz yine
Tmm canm ekliyorum Allah kabul etsinbenide eklermisin 5000 şimdilik
Bn abdestsizde okunur die biliyorum abdestli daha iyi tabihaberlesırız tabıı canımm :) pekı bırsey sorucam Tevhıd abdestsız cekılmez . Ve bız hamılelerın hergun akıntısı oluuyor yanı abdest bozulıyoronu nasıl yapıcaz ben yanlıs mı bılıyorum ?
Tmm cnm kaydediyorum1000 tanede ben okurum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?