Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Yaa benim bebişim küçücük kalmış sizinkilerin yanında... 3 kilo doğdu şimdi 6 aylık 7 kilocuk... ama sağlıklı maşallah...

bebişim 3 kilo doğdu, 2 aylıkken 6 kilo idi şimdi 12 gün geçti 7 ye yaklaşmıştır cimcime :)
50cm doğdu 58 cm

Son düzenleme:
Yaa benim bebişim küçücük kalmış sizinkilerin yanında... 3 kilo doğdu şimdi 6 aylık 7 kilocuk... ama sağlıklı maşallah...

tombik olması sağlıklı olması demek değil nasılsa :) allah sağlık versin de gerisi boş
insana yavrusu her şekilde en güzel gelir nasılsa

Benim topkekim 2 aylık.5000 gr 60 cm...Babası ve annesi gibi uzuuun bi prenses olacak galiba

Benim oğluş da 2 aylıkken doktora gittiğimzde 6980 gr ve 60 cm'di... Ayın 7'sinde 3 aylık olacak. Sabah tarttım 7600 olmuş, sanırım boyu da uzadı

Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın inşallah.benim oğlum da ayın 27sinde 7ayını bitirecek.ilk doğduğunda 3600 gr doğmuştu geçen ayki aşımızda 10 kg geldi biraz tombiş benim oğlum.göbekli ama boyu da uzun sayılır.

bebişim 2 ay(07.12.2013) kontrolüne gittiğimizde 61,5 cm boy 6.480 kilosu vardı :) 3 ay kontrolümüze kadar kaç olur bilmem

Kızım tam 2.5 aylık. Bugün dr.a gittik. 58 cm boyu, 5.800 kilosu..

Gecen hafta p.tesi 2 ay kontrolumuz ve asilarimiz vardi boy 57 cm kilo 6.850 gr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okudukça benim kız baya bi geride diye düşündüm :) Nil'im 4 aylık 63 cm 6,5 kilo

öyle düşünmeyin her ay düzenli gelişmesi varsa sıkıntı etmeyin. her çocuğun gelişimi bir olmaz.[/QUOTE]
Evet var alt sınırda olsa kilo alıyor. tek sorun çok az aguluyor olması

Okudukça benim kız baya bi geride diye düşündüm :) Nil'im 4 aylık 63 cm 6,5 kilo
Bence sıkıntılı değil benim kızım 5 aylık 65 cm 7700 kilo ama kilosu sadece ilk iki ay çok arttı hatta obez mi olacak dedim şimdi aylık 600 gr almasi gerekirşımarıkken 400 gr alıyor ona rağmen doktor el gida başlatmadi. ustelik Ayda ortalama 3 cm uzamasi gerekirken 3 Aydir 1 cm uzuyor. Çok üzülüyorum aşırı yavas ilerliyor diye.Bence duzenli gidiyorsa hersey hiç canınızı sıkmayin.

merhaba
Kilo 4. aydan sonra 500 gr alması lazım alt sınır 200 grmmış .boyuda 2 cm uzamalıymış. sizinkinin kilo idare eder benımkı gibi ama boyunun uzaması az değilmi? ( lütfen yanlış anlamayın sizi endişelendirmek istemem) Başka bir doktordon daha mı fikir alsanız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…