Yaa benim bebişim küçücük kalmış sizinkilerin yanında... 3 kilo doğdu şimdi 6 aylık 7 kilocuk... ama sağlıklı maşallah...
öyle düşünmeyin her ay düzenli gelişmesi varsa sıkıntı etmeyin. her çocuğun gelişimi bir olmaz.Okudukça benim kız baya bi geride diye düşündüm :) Nil'im 4 aylık 63 cm 6,5 kilo
Bence sıkıntılı değil benim kızım 5 aylık 65 cm 7700 kilo ama kilosu sadece ilk iki ay çok arttı hatta obez mi olacak dedim şimdi aylık 600 gr almasi gerekirşımarıkken 400 gr alıyor ona rağmen doktor el gida başlatmadi. ustelik Ayda ortalama 3 cm uzamasi gerekirken 3 Aydir 1 cm uzuyor. Çok üzülüyorum aşırı yavas ilerliyor diye.Bence duzenli gidiyorsa hersey hiç canınızı sıkmayin.Okudukça benim kız baya bi geride diye düşündüm :) Nil'im 4 aylık 63 cm 6,5 kilo
Bence sıkıntılı değil benim kızım 5 aylık 65 cm 7700 kilo ama kilosu sadece ilk iki ay çok arttı hatta obez mi olacak dedim şimdi aylık 600 gr almasi gerekirşımarıkken 400 gr alıyor ona rağmen doktor el gida başlatmadi. ustelik Ayda ortalama 3 cm uzamasi gerekirken 3 Aydir 1 cm uzuyor. Çok üzülüyorum aşırı yavas ilerliyor diye.Bence duzenli gidiyorsa hersey hiç canınızı sıkmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?