Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Oğlum 7 aylıkken 9350 Gram 73cm boyunda idi, suan 8 aya yaklaştık bendemerak ediyorum:) her insan farklı ve kendine özel, çok kıyas iyi değil..

Kilo ve boyu normal persentil değerleri içinde oldugu icin problem olmadığıni söyledi. Bir önceki ay da 1 cm uzamisti o zaman başka doktora gittik o da cok onemli degil onemli olan toplam uzamasi dedi. Doğduğundan beri toplam 15 cm uzadi ayda ortalama 3 cm yapıyor

Maşallah o zaman kuzuya güle güle büyütün bebeğinizi :)

benim kızım tam 3 aylıkken tam 5910 gr dı yarın kontrol olacak yarın tam 4 ay 9 günlük olcak sağlık ocağna gidicez bakalım nekadar olmuş :)

Sonuçlarını ULYABABY, post: 40333377, member: 671779"]benim kızım tam 3 aylıkken tam 5910 gr dı yarın kontrol olacak yarın tam 4 ay 9 günlük olcak sağlık ocağna gidicez bakalım nekadar olmuş :)[/QUOTE]
Son6çlarınızı yazar mısınz benim kızım 3 aylık kızınızla aynı biraz az diye üzülüyorum nasıl sizce?

merhaba,benim oğluş 6 aylık 10,600 kg boy 71 cm doğum kilosu 4.350 kg boy 55 cm di. kilosu fazla olduğu için dr. ek gıdaya başlatmadı sadece anne sütü alıyor.tombul bebek sevmem dedim 9 ay boyunca başıma geldi,hoş geldi oğluşum da umarım ayaklanınca normale döner...

Şu an kızım 7 aylık 68 cm 8100 gr dr ortalama diyor ama bence biraz minyon olacak kızım :)

Benim oglum 1 aylikken 5880 gr 60 cm di 25 haziranda 2 aylik olacaz bakakim ne kdr olacak

3,5 yaşamındaki oğlum 105 cm 18 kg.
3 aylık kızım 6 kg 60 cm doktor çok iyi dedi 2,500 doğmuştu kızım

3.ay kontrolunde 8700 gr 65 cm masaAllah subhanAllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…