Kilo ve boyu normal persentil değerleri içinde oldugu icin problem olmadığıni söyledi. Bir önceki ay da 1 cm uzamisti o zaman başka doktora gittik o da cok onemli degil onemli olan toplam uzamasi dedi. Doğduğundan beri toplam 15 cm uzadi ayda ortalama 3 cm yapıyormerhaba
Kilo 4. aydan sonra 500 gr alması lazım alt sınır 200 grmmış .boyuda 2 cm uzamalıymış. sizinkinin kilo idare eder benımkı gibi ama boyunun uzaması az değilmi? ( lütfen yanlış anlamayın sizi endişelendirmek istemem) Başka bir doktordon daha mı fikir alsanız acaba?
Maşallah o zaman kuzuya güle güle büyütün bebeğinizi :)Kilo ve boyu normal persentil değerleri içinde oldugu icin problem olmadığıni söyledi. Bir önceki ay da 1 cm uzamisti o zaman başka doktora gittik o da cok onemli degil onemli olan toplam uzamasi dedi. Doğduğundan beri toplam 15 cm uzadi ayda ortalama 3 cm yapıyor
masaallah tek anne sütümü3,5 yaşamındaki oğlum 105 cm 18 kg.
3 aylık kızım 6 kg 60 cm doktor çok iyi dedi 2,500 doğmuştu kızım
masaallah tek anne sütümüBenim kizimda 22haziranda iki aylik olacak 6 kilo 60cm boyu
Evet sadece Anne sutu emiyor Ana su siralar biraz istahsiz bebisim memeyi tutmuyormasaallah tek anne sütümü
kıyamamEvet sadece Anne sutu emiyor Ana su siralar biraz istahsiz bebisim memeyi tutmuyor
Onceleri gayet iyiyidi emmesi bu hafta ter icinde kaliyorum. Emsin diye aglior reddeiyor memeyi nazara mi geldi bilmiyorum artik hava sicak o yuzdenmi sagmaya basladim sutum azalmasin diyekıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?