valla canım kendini hiç bu kadar kasma daha 7 aylık bir bebek senin kokuna dahi yeni alışıyor bunu ondan mahrum etmek kimsenin hakkı değil şayet ki din evlatlar ve bireyler arasında sakıncalı durumları diye birşey olduğunu hiç duymadım ve zaten sen o cocuğu diğer odada bırakırsan asıl yanlışı yaparsın .bence tadını çıkart.ben 3.5 yaşında oğlum var ve kendine ait odası olduğu halde kışın soğuk olur üstü açılır diye hala yatağımın dibindeki beşiğe yatırıyorum bu yaz kendi odasını kullanacak .gece kalkıyorum ,bazen su istiyor su veriyorum öpüyorum kokluyorum yani gözümün önünde diğer odada olsa ben rahat uyuyamam belki sesini duyamayacağım ve şuan 3.5 yaş bile bana gece anne dediğinde anneyi bulamadığında kendini yalnız hissedicek yaşta diye düşünüyorum ve 1-2 ay daha aynı odada beşiğinde yatırmayı düşünüyorum.
eskilere bakma eskilere baksan ,cocukları zıbınlıyorlar sarmalıyorlar kan dolaşımı yok,emzik vermezler ,doğum yapan kadın su içmez,gerdek gecesi su içilmez tamamen hurafe şeyler boşver sen.tadını çıkar minik kızının.hatta al yanına koynuna sarıl kokla ona sevgini aşıla tatlım.