Bebek Beslenmesi bebeklerin anne babasıyla yatmasının dinen sakıncası varmıdır

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla canım kendini hiç bu kadar kasma daha 7 aylık bir bebek senin kokuna dahi yeni alışıyor bunu ondan mahrum etmek kimsenin hakkı değil şayet ki din evlatlar ve bireyler arasında sakıncalı durumları diye birşey olduğunu hiç duymadım ve zaten sen o cocuğu diğer odada bırakırsan asıl yanlışı yaparsın .bence tadını çıkart.ben 3.5 yaşında oğlum var ve kendine ait odası olduğu halde kışın soğuk olur üstü açılır diye hala yatağımın dibindeki beşiğe yatırıyorum bu yaz kendi odasını kullanacak .gece kalkıyorum ,bazen su istiyor su veriyorum öpüyorum kokluyorum yani gözümün önünde diğer odada olsa ben rahat uyuyamam belki sesini duyamayacağım ve şuan 3.5 yaş bile bana gece anne dediğinde anneyi bulamadığında kendini yalnız hissedicek yaşta diye düşünüyorum ve 1-2 ay daha aynı odada beşiğinde yatırmayı düşünüyorum.
eskilere bakma eskilere baksan ,cocukları zıbınlıyorlar sarmalıyorlar kan dolaşımı yok,emzik vermezler ,doğum yapan kadın su içmez,gerdek gecesi su içilmez tamamen hurafe şeyler boşver sen.tadını çıkar minik kızının.hatta al yanına koynuna sarıl kokla ona sevgini aşıla tatlım.
zaten kızım dokunarak uyuyor.ayrıca aynı odada başka yatakta bile yatsa kendimi kötü hissediyorum.çünkü o benimle güvende hissediyor kendini.hayat çok kısa ve ben her anımı kızımla paylaşmak istiyorum.

benim çocuğum falan yok ama ben bu düşünceye katılmıyorum.
taş çatlasa 2 sene aynı oda da kendi beşiğinde yatabilir.
ne olursa olsun etrafının farkında olan çocuğu odamda yatırmam ben
her şeyden önce kocamın koynuna girerken çocuğun oda da bulunması bence utanç verici
O çocuk anne babasıyla o yaşa kadar aynı yatağı bırakın aynı oda da yatarsa nasıl kendi odasında yalnız yatmaya alışacak ?
Cinselliğiniz sekteye uğrar , eşlerinizle aranız bile bozulur .
sakıncalı işler bunlar ...

o sizin düşünceniz tabi ama ben bi uzmanın bilgilerini aktardım.ve ben çocuğumu yanımda yatırmaya başladım ozaman huzurlu mutlu ve çocuğuma tam bi anne oldum.onun kokusuyla yatmak kadar güzel bişey daha yok.oda gözünü her açtığında yanında beni görerek güven duygusunu kazanıyor.şunu da beli,rteyim 9aya kadar kendi odasında kendi yatağında yattı.ama çok pişman oluyorum bunu yaptığım için.ikimizde hatta üçümüzde(eşimde) şimdi daha mutluyuz.ayrıca cinselliğini çocuğun yanında yaşamak zorunda değilsiniz.bu tabiki yalnış.ben bunu savunmuyorum.oğlum zaten biz yatana kadar odasında yatıyo.bende Adem hocayla tanışmadan önce sizin gibi düşündüm hep ve kendi kendisine uyumayı bile öğretmiştim oğluma.ama ikimizde huzursuzduk.şimdi çok şükür herşey daha iyi.sizede böyle düşünmeden önce adem hocayı dinlemenizi tavsiye ederim.ben bi uzman gibi açıklayamıyorum nedenlerini...

o sizin düşünceniz tabi ama ben bi uzmanın bilgilerini aktardım.ve ben çocuğumu yanımda yatırmaya başladım ozaman huzurlu mutlu ve çocuğuma tam bi anne oldum.onun kokusuyla yatmak kadar güzel bişey daha yok.oda gözünü her açtığında yanında beni görerek güven duygusunu kazanıyor.şunu da beli,rteyim 9aya kadar kendi odasında kendi yatağında yattı.ama çok pişman oluyorum bunu yaptığım için.ikimizde hatta üçümüzde(eşimde) şimdi daha mutluyuz.ayrıca cinselliğini çocuğun yanında yaşamak zorunda değilsiniz.bu tabiki yalnış.ben bunu savunmuyorum.oğlum zaten biz yatana kadar odasında yatıyo.bende Adem hocayla tanışmadan önce sizin gibi düşündüm hep ve kendi kendisine uyumayı bile öğretmiştim oğluma.ama ikimizde huzursuzduk.şimdi çok şükür herşey daha iyi.sizede böyle düşünmeden önce adem hocayı dinlemenizi tavsiye ederim.ben bi uzman gibi açıklayamıyorum nedenlerini...

Haklısınız..İnsanın dünyadaki tek varlığı çocukları..

benim çocuğum falan yok ama ben bu düşünceye katılmıyorum.
taş çatlasa 2 sene aynı oda da kendi beşiğinde yatabilir.
ne olursa olsun etrafının farkında olan çocuğu odamda yatırmam ben
her şeyden önce kocamın koynuna girerken çocuğun oda da bulunması bence utanç verici
O çocuk anne babasıyla o yaşa kadar aynı yatağı bırakın aynı oda da yatarsa nasıl kendi odasında yalnız yatmaya alışacak ?
Cinselliğiniz sekteye uğrar , eşlerinizle aranız bile bozulur .
sakıncalı işler bunlar ...
ayrıca çocuğunuz yokmuş.olunca anlıcaksınız inşallah ne demek istediğimi:)ben dokuz ay onuda kendimi de mahrum bıraktığım için çok pişmanım...

kıslar bebişlerinize sevginizi gösterin yalnız olmadıklarını hissettirin yanınıza alın yalnız bırakmayın onları zaten büyüdüğünde ayıracaksınız alın koynunuza koklayın bebişleri bu an için kimler ne çok kadın dua ediyor biliyormusunuz bebek özlemi çeken

Back
X