• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerin göz rengi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bebeklerinizin göz rengi doğduğunda nasıldı?şimdi nasıl? 2.5 aylık kızımın gözlerinin henüz ne renk olduğunu bir türlü anlayamadık.kimisi mavi diyor kimisi yeşil.daha çok gri yeşil sanki.ama dışarı çıkınca mavi oluyor.doğduğunda çok koyu yeşil gibiydi.önemli olan sağlıklı olması tabi ama merak ediyorum sadece acaba ne renk kalacak diye.benim eşimin ve 2 oğlumun gözleride kahverengi.ama dede yeşil gözlü.eşimin tarafında çok renkli gözlü var.sizin bebeklerinizin göz renkleri değiştimi?
aynen benim oğlumun göz rengide öyle,oğlum şu an 2 haftalık eşim de bende yeşil gözlüyüz doğduğunda gözleri griydi çok şaşırdım renkli gözlü olmucak galiba diye ama şu an mavi -yeşil -gri karışık bi renk oldu tam net değil puslu bi renk

Allah güzel ömürler versin bebişlere, göz rengi tesbiti için çevremdeki miniklerin tecrübesiyle 6. aya kadar çok erken. Hem gözlerinin maviliği, yeşilliği hoşunuza gidiyor olabilir ama unutmayın göz rengi ne kadar koyuysa pigmentler o kadar sağlıklı ve sağlamdır :40:

Allah güzel ömürler versin bebişlere, göz rengi tesbiti için çevremdeki miniklerin tecrübesiyle 6. aya kadar çok erken. Hem gözlerinin maviliği, yeşilliği hoşunuza gidiyor olabilir ama unutmayın göz rengi ne kadar koyuysa pigmentler o kadar sağlıklı ve sağlamdır :40:

Evet ya bunu lens arastirirken duydum :) benim gözler yesil-ela-bal kafasına gore.d .d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kızımın gözleri ela. Şimdi bir oğlum var iki aylık. Gözleri mavi gibi. Değişir büyük ihtimalle biliyorum fakat benim oğlanın sağ gözünün renkli olan kısmının resmen bir kısmı kahverengi oldu. Doktorda açmadı gözlerini, açsa bakacaktı. Sizce renk değiştirme mi bu?

Bizimkide bayabir ssüre mavi iidi, zamanla r enk degistirdi ama uzun surdu oyle kalir sandik sonra yesil, ela sonra da kahveye döndü. ilk bebekleri hep mavi olurmuş 6 ayda son halini alırmış.

Benim kızım hala öyle ne mavi be yeşil.giydirdiğim renge göre degişiyor.çogu zaman mavi ama resimlerde belli olmuyor çok.doktora sordum.artık değişmesi mucıze gibi bişey dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk başlarda bebeklerin gözleri renklidir eğer anne babanın ya da birinin gözleri renkliyse bebişin gözleri renkli oluyor .ama anne babanın gözleri renkli değilse bebişinde 6 ay içinde rengi dönüyor(istisnalarda mevcut)

Back
X