bebeklerin hic gündüz aralıksız 4 saat uyudugu oluyormu?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
44
Kocaeli
ya oglum ilk defa bugün 4 saattir aralıksız uyuyor biraz telaşlandım sanki cok uyuyan bi bebek degil hic 3 bucuk aylık bebek gündüz uyurmu 4 saat?

bazen oglum oyle yatıyokı sabah 9 da oglen ıkıde zorla ben kaldırıyorummm mama verıp tekrar yatıyo kendı kendıne aksam 7 gıbı yıne ben kaldırıyom zar zor mama verıyom tekrar baylıyooo gecede anamı aglatıyoooooo

ben çok şaşırdım ya hala uyuyo benimki ya gece uyumazsa? Allah göstermesin hasta falan olsa uyanırdı dimi)

yok kızz ne hastasııı benımkı dıyomuya bayılıyo sankıı uyku tulumu oldu cıktı gecede yatmıyo dıkıyo bızı ayaga benım bazen aralıksz 24 saat bır ıkı kalkmav harıcınde yattıgı cok olmustur canım sadece emzırıyomusn belkı karnı cok doymustur ondan yatıyor mama felan verdınmı veya banyo bıtkı cayı vs

yok emziriyorum arada bi kez emzirdim ama uyanmadı uyurken emdi bugün çay vermedim banyoyuda akşama yaptırcam

merak etme bugun uyuyası tutmusss telaslanma artık mınısler uyumaya basladılarrr bende zorunlu sunnet etırcem yaaa ıdrar ıltıhabı gecmıyo yoksaa

yok canım kasıyodu kendını cok huzursuzdu doktora goturduk kultur aldı ordan bellı oldu yavrum 20 tane ıyne yedı yınede ıltıhabı banamsın demedım ondan son care sunnet edıcezz mecburr

bende Istiyorum Sünnet Ettirmek Nasıl Anladın Iltihabi Ateş Falanmı Yaptı
Canim Sakincasi Yoksa Görntüdeki Resmi Değiştirir Misin Kiz Nazar Değecekler Ne Tatli Duruyor Orda Bak Her An Yiyebilirim Oğlunu Haberin Olsun Yoksa Değiştir Ben Karişmam Maşallah Maşallah Tu Tu Tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…