Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerin ilk göz muayenesi !!!!!

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

myni

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
1
0
6
Bolu
arkadaşlar benim kızım henüz 2 aylık ve bugün göz muayenemiz vardı kızımda astigmat olduğunu söyledi doktor 6 ay sonra tekrar gelin dedi bu durumla karşılaşan var mı? geçici bir durum mudur yoksa gözlük kullanma ihtimalleri yüksek mi? biraz endişendim canım sıkıldı bu drumla karşılaşanınız varsa yardımcı olabilir misiniz acaba???????

merhaba yeğenim şu an 19 aylık, 3 aylıkken astigmat tespit edildi 6 ay arayla kontrole çağrıldı 1 yaş kontrolünde gerilediği söylendi . doktor 2 yaşına kadar miyop astigmat n görülebileceğini ve kendiliğinden geçebileceğini söylemiş nitekimde geçti. düzenli kontrol şart ama üzülmeyin

bizim geçen hafta aylık muayene vardı sordum drumuz 2 yaşından önce gözle ilgili herhangi bir şey yapılmaz dedi ayrıca astigmatı nasıl anladılar ki makineylemi bakıyolar biz hiç göz için gitmedik gerekde duymadık oğlum 4 aylık

benim bebeğimde 6.5 aylık olmak üzer ve her ay kotrollere düzenli gittik fakat göz konusu hiç geçmedi.demek ki doktor gerekli görürse göz muayenesi yapıyor...

Oglum 22 aylikken bende goz taramasi yaptirdim.dusuk derecede astigmat bizde devvardi.mudehaleye gerek yok dedi dr.6 ayda bir goturecegim inslh.bir cihazi gozunw tutarak olcuveryorlar cok rahat.

göz muayenesini doktor mu istiyor yoksa siz şans ederi mi gittiniz göz doktoruna birşeyden şüphelenerek? benimde 4 aylık kızımın bir gözü kızarıyor ve sulanıyor bazen ama doktor bişi demiyor. normal göz doktoruna mı götürmeliyim yoksa bebek göz muayenesini bu konuda çalışan üniversite hocaları mı yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…