- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
10 aylık daha bebeğiniz, çok erken zaten. her bebek farklı zamanlarda gelişim gösterebilir. millet kıyas yapmaya bayılır. hiiç kulak asmayın bence.kızım 10 aylık olmak üzere ama henüz konuşamıyo. bırde yakın zaöanda bır tanıdık senın kız daha konusmuyo mu bızımkı anne baba dede mama gıbı seylerı hep soyluyo deyınce bıraz moralım bozuldu. bu aykı kontrolınde henüz konuşmadığını soyledım doktora ama garıp karşılamadı. oynarken falan kendı kemdıne bıseyler soyluyo ne-ne-ne, ba-ba-ba-ba, dede-de-de gıbı hece hece konusuyo ama bılınclı olarak benım anne olduğumu bıldıgınden deyıl veya babasını falan bıldıgınden deyıl oyleseıne dıyo yanıı... sık sık da konuşuyorum kızımla. benı dınlıyo taklıt etmeye calısıyo ama bılınclı olarak bseyler soylemıyo henüz. aynı yaslarda bebegı olan arkadaşlar sızlerın çocuklarınız nasıl bu konuda?
offf daha 10 aylik. ne diyecek cocuk?
iciniz rahayacaksa söyliyim. 20 aylik kizim var konusmuyor sadece benim ve babasinin anlayabildigi bazi kelimeleri var. hic de dert etmedim gelisimi gayet normal. her cocuk farklidir.
Kimseyle kiyas etmeyin, zaman verin.. sabirli olun.
Aman diyim şu etrafta benimki şunu yaptı benimki bu yasta cisini söyledi diyenleri takmayın. Yeni annesiniz hem size hem bebeğinize yazık olur.kızım 10 aylık olmak üzere ama henüz konuşamıyo. bırde yakın zaöanda bır tanıdık senın kız daha konusmuyo mu bızımkı anne baba dede mama gıbı seylerı hep soyluyo deyınce bıraz moralım bozuldu. bu aykı kontrolınde henüz konuşmadığını soyledım doktora ama garıp karşılamadı. oynarken falan kendı kemdıne bıseyler soyluyo ne-ne-ne, ba-ba-ba-ba, dede-de-de gıbı hece hece konusuyo ama bılınclı olarak benım anne olduğumu bıldıgınden deyıl veya babasını falan bıldıgınden deyıl oyleseıne dıyo yanıı... sık sık da konuşuyorum kızımla. benı dınlıyo taklıt etmeye calısıyo ama bılınclı olarak bseyler soylemıyo henüz. aynı yaslarda bebegı olan arkadaşlar sızlerın çocuklarınız nasıl bu konuda?
Ahhh bugünlerin kiymetini bil konuşmaya basladigi zaman kacicak yer arayacaksin.heleki kiz çocukları konuşmaya çok sever,benim büyük kizin uç yasina doğru konuştu ortanca yasinda dildi anne kar yagiyo derdi bicir bitirdi oğlum iki yasinda anne baba dede üçlüsünde hala dert etmedim verdiğim talimatları yerine getirir,istedigimin nerde olduğunu söylersem oradan bulur ama hala doğru düzgün konuşması yok yapicak birşey yok onlar iyi olsunlar geç konuşsunlar,geç yurusunler önemli değil...kızım 10 aylık olmak üzere ama henüz konuşamıyo. bırde yakın zaöanda bır tanıdık senın kız daha konusmuyo mu bızımkı anne baba dede mama gıbı seylerı hep soyluyo deyınce bıraz moralım bozuldu. bu aykı kontrolınde henüz konuşmadığını soyledım doktora ama garıp karşılamadı. oynarken falan kendı kemdıne bıseyler soyluyo ne-ne-ne, ba-ba-ba-ba, dede-de-de gıbı hece hece konusuyo ama bılınclı olarak benım anne olduğumu bıldıgınden deyıl veya babasını falan bıldıgınden deyıl oyleseıne dıyo yanıı... sık sık da konuşuyorum kızımla. benı dınlıyo taklıt etmeye calısıyo ama bılınclı olarak bseyler soylemıyo henüz. aynı yaslarda bebegı olan arkadaşlar sızlerın çocuklarınız nasıl bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?