kızlar benim kızım sütten nefret ediyodu ögürüyodu resmen süt verince..diyetisyen dr.umuzun tavsiyesiyle taktik uyguladık ve başardık sizlerle de paylaşayım istedim :) bu arada kızım 15 aylık..13,5 aylıkken anne sütünü kendi kendine kesti..anne sütü alan bebekler normal süte zor alışırmışya bizimki de o hesap nefret ediyodu ama yanıldı :))
şimdi önce 5-6 gün boyunca eşimle kendime onunda görecegi sekilde cam bardaga süt koydum sadece ikimiz içtik..ilk 2 gün falan hiç bakmadı bile 3 gün bakmaya başladı biz ne içiyoruz diye..ama içerken hic tepki vermedik aman çok güzelmiş falan diye..oturup yavaş yavaş süt içtik akşam :)bu uzaktan öyle bakıyodu..neyse 4. gün civarı elini uzatmaya başladı bardağa..vermedik
ertesi gün istedi gene vermedik
6.gün bu sefer 3 bardağa süt koydum birini ben birini babası birini de ona verdim..yarısını hiç ses etmeden içti..7. gün oldu bardagı elimden kaptı resmen :) o ögüren çocuk gitti süt manyagı biri geldi
simdi süt veriimmi içicenmi diyorum ısıtmama bile fırsat vermiyo bekleyemiyo süt içmek için
bu çocuklar cok alem yav..sırf inadına sütü sevdi çocuk 
şimdi önce 5-6 gün boyunca eşimle kendime onunda görecegi sekilde cam bardaga süt koydum sadece ikimiz içtik..ilk 2 gün falan hiç bakmadı bile 3 gün bakmaya başladı biz ne içiyoruz diye..ama içerken hic tepki vermedik aman çok güzelmiş falan diye..oturup yavaş yavaş süt içtik akşam :)bu uzaktan öyle bakıyodu..neyse 4. gün civarı elini uzatmaya başladı bardağa..vermedik