ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
06.06.1980 doğum tarihim en son adet tarihim 10 kasım 2011 ve de adet döngüm 29 gün... bakalım ne olaacakk :):)
canım bılgılerıne gore muhtemel gebe kalma donemlerın olan 3-9 kasım arası hergun erkek gosterıo.. sağlıkla al kucağına.. cınsıyetını ogrenırsen burda bıldır canım :)
18.07.1986
05.01.2012
29 gün
şimdiden tşk ederimmm...
tatlım senın bılgılerıne gore 16-17 ocak kız 18-19-20-21-22-23 erkek gosterıo.. yanı buyuk ıhtımalle erkek ama erken dollenme olduysa gelişimi erkense kız olma ıhtımalıde war..
hadi bakalım martın 5 inde gideceğim doktora.. hemen sana yazacağım :):)
muhtemel gebe kalma tarihime benim 20 kasım 30 kasım diyor ya seninkinde niye 3-9 kasım diyor :):)
19.08.1989
adet tarıhım 1.kasım.2011
adet döngüm 35 gunde bir hadı hayırlısı :)
canım senın de 19- 20-21-22-23 kasım erkek ..sağlıkla al kucaına
hayırlısı ve saglıkla olur ınsallah saolasın zaten butun buyuk ıhtımaller erkek üzerine bakalım pazartesı netlescek artık.
canım bılgılerıne gore muhtemel gebe kalma donemlerın olan 3-9 kasım arası hergun erkek gosterıo.. sağlıkla al kucağına.. cınsıyetını ogrenırsen burda bıldır canım :)
bende erkek olacağını hissediyorum en başından
29-04- 1985doğum tarihim
SAT 16-11-2011
adetdöngüm 36 yı buluyor
acaba benim neyim olacak banada yardımcı olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?