Doğuma Hazırlık bebeklerının cinsiyetini merak edenler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende erkek olacağını hissediyorum en başından

az önce ben kasım 2011 yerine kasım 2012 ye bakmısım erkek gorunmustu.. doğrusunu yanı kasım 2011 i girince kız olma ıhtımalı daha yuksek cıktı neşecim..hayırlısı..

banada bakarmisin, benim simdiye kadar ogrenmem gerekirdi ama doktorlar sagolsun ilk erkek dediler simdide bacagini acmiyo diye kiz olabilir diyorlar:-(

adet döngüm 27
dogum tarihim 17.11.1990
son adet 09.06.2011

banada bakarmisin, benim simdiye kadar ogrenmem gerekirdi ama doktorlar sagolsun ilk erkek dediler simdide bacagini acmiyo diye kiz olabilir diyorlar:-(

adet döngüm 27
dogum tarihim 17.11.1990
son adet 09.06.2011

19 hazıran erkek 20-21 hazıran öğlenıne kadar kız 21 hazıran öğlenınden 22-23 hazıran da erkek... yanı daha cok erkek gunlerın war ama bellı de olmaz bence..

19 hazıran erkek 20-21 hazıran öğlenıne kadar kız 21 hazıran öğlenınden 22-23 hazıran da erkek... yanı daha cok erkek gunlerın war ama bellı de olmaz bence..

tesekkurler
cin takvimode erkek gosteriyo,
doktorda 14 haftalikken erkek dedi ,
hatta ben bile gordum fakat bu zamana kadar hic gostermedi bidaha:-(
cinsiyetini bilmemem cok kotu heleki son haftalarim ve ben hala
bilmiyorum:-(
artik ne cikarsa:-D

Kızlar bende 1978 Kasım doğumluyum. 10 Şubat son adet tarihim ve genelde 25 gün civarında oluyo. Kız istiyorum.Uygun zaman ne zaman Banada bakın lütfeen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…