Doğuma Hazırlık bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler!!!bebişler hangi tarafınızdaydı???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masal0663

limon ağacı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
804
15
96
Ankara
bebek cinsiyetini erken öğrenmeyle ilgili hepimizin bildiği bir çok yol var...

koca karı yöntemleri başı çekiyor tabi,son moda yöntemler,takvimler (rum,çin,..) oooo saymakla bitmez...

benim ilk gebeliğimde o zaman bulunduğum bölgede(güneydoğu) gebe kaldığım zaman "bebek ne tarafına yerleşmiş" diye sordular...bebeğim sol taraftaydı "oğlun olacak" dediler...

bebeğin 15. haftada kalp atışları durdu aldılar ve doktor erkek olduğunu söylemişti...
burda bana söyleyen bayanın 2 oğluda sol tarafına yerleşmiş...kızı olan bir kadında bebeğinin sağ tarafta olduğunu söylemişti...2 arkadaşımda da denedim...ikisininki de sol taraftaydı ve oğulları oldu....:emir_bebek:

sadece Yaradan bilir elbette...
hepinizin bebeklerini Rabbim öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. elbette...
bizimki küçük bir merak o kadara.s

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen güzel anneleeeeeeerrrr :CüvCüv:

bebeklerinizin ne tarafta olduğunu ve cinsiyetlerinin ne olduğunu bizimle paylaşır mısınız??

buyurun listeye.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla canım benim sol taraftan yumurtalığım oluştu bebekde sol taraftaydı
12. haftada ikili test yapmaya gittiğimizde dr. erkeğe benziyor dedi ama kesin sonuç 2 hafta
yazarım yine

Merhaba,arkadaşlar benim annem üç ablamı hep solunda hissetmiş ve taşımış beni de sağ tarafta taşımış..onun için hep erkek diye ümitlenmiş ama ben de kız olmuşum:) Ben kızımı sağda taşıdım...Bence yumurta hangi tarafta oluşuyorsa bebek orda oluyor cinsiyetle ilgisi yok gibi..

Merhaba,arkadaşlar benim annem üç ablamı hep solunda hissetmiş ve taşımış beni de sağ tarafta taşımış..onun için hep erkek diye ümitlenmiş ama ben de kız olmuşum:) Ben kızımı sağda taşıdım...Bence yumurta hangi tarafta oluşuyorsa bebek orda oluyor cinsiyetle ilgisi yok gibi..

evet canım haklısın....Y kromozomları sola,X kromozomları sağa diye bişey yok demek ki...

çok şaşırmıştım zaten bunu duyunca...böyle de bişey söyleniyormuş demek ki!!

Rabbim sağlıklı evlat versin...

canım benimde sol tarafımda bebişim.16. haftada doktorumuz %80 kız dedi.artık kesin gözüyle bakıyorum.sonuçta %80 yüksek bir oran:emir_bebek:

Back
X