E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Benim kızım yıkanırken değilde sonrasında biraz huzursuzlanıyor ama fön makinesini tuttuk mu sakinleşiyor hemen tatlı kızım
Benim oğlum keyif alıyor banyo yaparken okadar rahatlıyorki banyodan sonra tam bezi bağlanıcakken tvaletini yapıyor babaannesinin eline :))))))))
babannesi yıkadığında çığlık çığlığa banyo yapıyor. ama ben yıkadığımda gayet rahat sessiz keyif alarak banyo yapıyor artık babannesi canınımı acıtıyor anlamadım çok sert yaptığı kesinklava: klava: banyo yapması içinde sesiz sakin zamanını bekliyorum (ne çok tok ne çok aç) doktor hergün banyo yaptır dedi ama bizim ev yeteri kadar sıcak değil vede suyu çok yavaş döküyorlar bir ayarını tutturamadı kardeşim ondan tek başıma yaptırmak istemiyorum bahanelerle 2 -3 günde bir eşim evdeyken öğlen yaptırıyorum..
canım fön makinası sac kurutmak için degil zaten sakinleştirmek için yanında calıştır bak hemen susuyor elektirikli süpürge aspiratör ve su seside aynı etkiye sahipşüko fön makinasını hiç denemedim saçlarınımı kurutuyosun bi yerde saçlarını fön makinası ile kullanmayın diye bi yazı okumuştum eğer sağlarını kurutuyosan bi araştır derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?