Bebek Beslenmesi bebekleriniz banyo yapmayı seviyormu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba kızlar benim oğlum banyo yapmayı hiç sevmiyor aslında bu durum son iki banyodur var inanılmaz ağlıyor banyo yaptırmak işkenceye dönüştü onun içinde bizim içinde ne yapacağımı bilemiyorum sizler nasıl yaptırıyorsunuz bebeişleriniz banyoyu seviyormu

Benim kızım başlarda çok huzursuzdu, tek yıkamadığım için zorlanmıyordum. Ama kendim yıkamaya başladığımda 1 ay evvel çok zorlandım. Şimdilerde akşam hatta gece babasıyla beraber bazen hergün bazen 1 güna arayla yıkıyoruz. Karnının tok olmaması gerekiyor ama çokta aç bırakmıyorum, biraz emziriyorum. Eğer çok uykusu varsa o zamanda çok huzursuzlanıyor, uyuyup uyanmasını bekliyorum. Rahat olması çok önemli, bir kere uykusu var ve birazda açtı. Banyodan çıkınca emzirip, uyuturum dedim ama yavrum banyoda çok ağladı. Eee zamanla öğreneceğiz dillerini, şimdilerde çok rahat yıkıyorum. Bizim kuvetin içi aparatlı falandı, otursun diye, biraz büyüdüğünde tek rahat yıkarım diye almıştım. Bir tanede düz küvet aldık, içini doldurup yüzdürüyoruz. Artık alıştı sanırım suya.

Şeker gibi birde senin stresin onada geçiyormuş, sakin olmaya çalış.

bunları hiç düşünmedim eda bende açken ve uykusu varken yapğtırıyorum hep banyodan sonrada karnını doyurup uyuturum diye düşünüyodum bide öyle deneyeyim keyfi yerindeyken pek keyfimiz yerinde olmuyor kolik yüzünden bi atlatsaydık bide ben hergün yıkamıyorum kızlar hasta olur diye haftada 1 kere :utangac:banyo yaptırıyorum bilmem doğrumu yanlışmı

şeker gibi ne kadarlık oldu bebeğin? Bende çok az yıkıyordum ama şimdi 2 aylık olduk, tutması falanda kolay, hergün yıkasam iş gelmiyor şimdi. Ama ben yinede temkinli olmaya çalışıyorum, evde heryerde derece var.

benimkide 2 aylık eda ama adanada malum klimayla ısınıyoruz ben o yüzden sürekli yıkamıyorum yıkadığım zamanda ayrı yeten elektirikli sobanın başında yıkıyorum
bugün verem ve karma aşısını yaptırdık biraz huzursuz verem aşısı geç iyileşiyormuş sen yaptırdınmı eda

Yok canım bu hafta kontrolümüz var o zaman yaptıracağız, bende huzursuzluk, ateş v.s. yapmasından korkuyorum. Çok soğuksa boşver sıksık yıkama bebeğini, kirlenip kokacak hali yok ya, temkinli davranmak en iyisi. Yazın bol bol yıkarız.

Benim kızım yıkanırken değilde sonrasında biraz huzursuzlanıyor ama fön makinesini tuttuk mu sakinleşiyor hemen tatlı kızım

Benim oğlum keyif alıyor banyo yaparken okadar rahatlıyorki banyodan sonra tam bezi bağlanıcakken tvaletini yapıyor babaannesinin eline :))))))))

eda hiç korkma canım ben doktora sordum eski aşı ateş yapıyormuş şimdi değişmiş doktor bizim onayladığımız aşıdan yapıyor sağlık ocaklarıda dedi tabi yeri ağrıyor oğlişim sol kolunu fazla oynatmıyor ama çok şükür ateş falan olmadı bende çok korkuyodum

Benim kızım yıkanırken değilde sonrasında biraz huzursuzlanıyor ama fön makinesini tuttuk mu sakinleşiyor hemen tatlı kızım

şüko fön makinasını hiç denemedim saçlarınımı kurutuyosun bi yerde saçlarını fön makinası ile kullanmayın diye bi yazı okumuştum eğer sağlarını kurutuyosan bi araştır derim canım

babannesi yıkadığında çığlık çığlığa banyo yapıyor. ama ben yıkadığımda gayet rahat sessiz keyif alarak banyo yapıyor artık babannesi canınımı acıtıyor anlamadım çok sert yaptığı kesin :oklava::oklava: banyo yapması içinde sesiz sakin zamanını bekliyorum (ne çok tok ne çok aç) doktor hergün banyo yaptır dedi ama bizim ev yeteri kadar sıcak değil vede suyu çok yavaş döküyorlar bir ayarını tutturamadı kardeşim ondan tek başıma yaptırmak istemiyorum bahanelerle 2 -3 günde bir eşim evdeyken öğlen yaptırıyorum..

Benim oğlum keyif alıyor banyo yaparken okadar rahatlıyorki banyodan sonra tam bezi bağlanıcakken tvaletini yapıyor babaannesinin eline :))))))))

canım maşallah keşke benimkide keyif alsa öyle

babannesi yıkadığında çığlık çığlığa banyo yapıyor. ama ben yıkadığımda gayet rahat sessiz keyif alarak banyo yapıyor artık babannesi canınımı acıtıyor anlamadım çok sert yaptığı kesin :oklava::oklava: banyo yapması içinde sesiz sakin zamanını bekliyorum (ne çok tok ne çok aç) doktor hergün banyo yaptır dedi ama bizim ev yeteri kadar sıcak değil vede suyu çok yavaş döküyorlar bir ayarını tutturamadı kardeşim ondan tek başıma yaptırmak istemiyorum bahanelerle 2 -3 günde bir eşim evdeyken öğlen yaptırıyorum..

bende denicem bakalım bu tok açı inşallah işe yarar
tearful eskiler öyle benim oğlişm ilk doğduğunda benim babanem yıkadı boğdu çocuğu aman dikkat et sen kendin yaptır bende eşimle yıkıyorum tek beceremem

benim kızımda çok seviyor suyuı bıraksam balık gibi yüzecek acayip sakinleşiyo yıkanırken eskiden tek başıma yıkayamıyodumannemi görümcemi felan çağırıyodum ama 40ı çıktığından beri hep eşimle birlikte yıkıyoruz..2-3 günde bir yıkıyoruz biz..dünde ilkdefa dışarı çıkarttım kızım balkonda 3 dk felan tuttumm güneşte gözlerini açamadı tabi huzursuzlandı başladı ağlamaya bende hemen içeri soktum geri.

şüko fön makinasını hiç denemedim saçlarınımı kurutuyosun bi yerde saçlarını fön makinası ile kullanmayın diye bi yazı okumuştum eğer sağlarını kurutuyosan bi araştır derim canım
canım fön makinası sac kurutmak için degil zaten sakinleştirmek için yanında calıştır bak hemen susuyor elektirikli süpürge aspiratör ve su seside aynı etkiye sahip

naniknaniknaniknanik benim kızım46 günlük oldu bugün hala anlayamadım bazen sessiz sessiz banyo yapıyo bazen yırtıyo kendini banyo yaparken degil giyinirken cıldırıyo kızım kolik cdsi ve fön makinası eşliğinde maymunluklar yaparak giydiriyorum cok aglamasın diye

Back
X