Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken daha.ben 6 haftada duydum ama bata gore 7 haftalikti ))O zaman bana çok çok erken mis :)
canım 13 hafta görünüyorsun cinsiyet tahmini yaptı mı doktorunikinci bebek olunca erkenden gitmedim 8+2 de duydum![]()
kontrole yarın gideceğim bakalım heyecanla bekliyorum oğlumu söylemişti 13. haftadacanım 13 hafta görünüyorsun cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun
ay hadi hayırlısı olsun canım öğrenirsen yaz merak ettim şimdikontrole yarın gideceğim bakalım heyecanla bekliyorum oğlumu söylemişti 13. haftada![]()
Kızlar bebekleriniz kaç hafta da kalp atışlarınızı duydunuz ben 5.5 haftada Altan muane de duymadım alttan muane de kaç haftada duydunuz
6+1 de alttan ultrasonda mı baktı yoksa karından mı?2.9 mm daha çok küçük canım ben karından 6+1 de gördüm kalp atışını 7+1de duydum o da özelde. Devlet hastanesindeki doktor kalbi atmiyo bi hafta daha bekleriz atmazsa alırız falan dedi çünkü. Daha erken yani
karından ultrasonla mı duydunuz?6+2 de duydum canım ben.. genelde 7. haftadan sonra duyulması beklenirmiş ama