Bebekleriniz kaç haftalık ken kalp atışlarını duydunuz ??

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Kızlar bebekleriniz kaç hafta da kalp atışlarınızı duydunuz ben 5.5 haftada Altan muane de duymadım alttan muane de kaç haftada duydunuz

Benim ultrasyon da da 5.5 haftalık çıktı ama birsey daha anlamadım ben Crl 0.29 gözüküyor benim Bebiş kaç cm ben eşimin ailesi yüzünden özel doktora gidemiyorum da o yüzden bu kadar soru soruyorum

2.9 mm daha çok küçük canım ben karından 6+1 de gördüm kalp atışını 7+1de duydum o da özelde. Devlet hastanesindeki doktor kalbi atmiyo bi hafta daha bekleriz atmazsa alırız falan dedi çünkü. Daha erken yani

benim sata göre 6+2 de doktorumda 6 haftalık demişti kalp atışı başlamıştı ama dinleyemedik normal istersen alttan dinleyebiliriz dedi bende alttan dinlemek istemedim cumartesi gideceğim o zaman dinlerim artık

Evet aynen. O gün evde kavga çıkardım eşim ve k.v yanında. Ertesi gün de özele gittim

Kızlar bebekleriniz kaç hafta da kalp atışlarınızı duydunuz ben 5.5 haftada Altan muane de duymadım alttan muane de kaç haftada duydunuz

Ben 7+6 da normal ultrasonla duydum.Şuan 8+3 üm.. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

2.9 mm daha çok küçük canım ben karından 6+1 de gördüm kalp atışını 7+1de duydum o da özelde. Devlet hastanesindeki doktor kalbi atmiyo bi hafta daha bekleriz atmazsa alırız falan dedi çünkü. Daha erken yani
6+1 de alttan ultrasonda mı baktı yoksa karından mı?

Back
X