Doğuma Hazırlık Bebekleriniz kacıncı haftada döndü

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yapmaburun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
32
5
16
35
Ayaklari hala asagida hala ters duruyor 31 haftalik sizin kacinci haftada döndü

benimde 31. Haftamda dönmemişti bşr dahaki kontrolum 36. Haftamda bayramdan sonraki hafta inş. Dönmüştür benimkide... İşin ilginç yanı hem kaburgama doğru hemde kasıklarımda hareketini hissediyorum o yüzden tahmin edemiyorum bende... Sende hareketleri nerde?

Kasiklarimda hissediyorum hep basi yukarda oldugu icin hic rahat yatamiyorum sanki ellerimle hissediyorum kafasini belkide gercekten kafasini elliyorumdur gogsumun hemen altinda belli bi kisimda sertlik oluyo oradan anliyorum tek iyi yani sık idrara cikmiyorum

Benim 23 haftada dönmüştü kızım son zamana kadar donmeyip sonra dönen biliyorum :) sıkma canını

28. haftada ultrasona girdik, başı aşağıdaydı. Oysa bir kaç haftadır göbek hizamda sürekli bir bombe belirip aşağı yukarı hareket ediyor ve ben onu minik sıpamın kafası sanıyordum, meğer poposuymuş. =)

Bebeklerin 31. haftada baş aşağı dönmesi beklenirmiş ama 36. haftada dönen bile var. O yüzden son haftalara kadar panik yapmamak en iyisi, zira panik yapsak da yapmasak da kaderimiz bizim miniklerin keyfine kalmış durumda.

20. haftada dönmüştü benim. Sonraki kontrollerimdede doktoruma her gittiğimde baş aşağı pozisyondaydı değişmedi.

canim benimde daha yeni dönmüş 28. haftamdayim. ama doktorum daha pozisyon degistirebilir telas yapmayin dedi. onemli olan dogum zamani alacagi pozisyon ama ben de ayni konuyu dun acmistim orda da yorum yapanlardan anladigim kadariyla on dakikaya kadar donmeyen de oluyo telas yapma bence

Benim 26. haftada gittiğim kontrolde dönmüştü. Tekrar geri dönmez herhalde :)

30.haftada gittiğimde ters pozisyondaydı , 32. Hafta gittim , dönmedi galiba dimi dedim doktora . Hiç bi değişiklik hissetmemiştim . Yoo dönmüş dedi, hangi ara döndü bilmem :)

Kızlar ben de bugün 30+0 haftalığım bebeğim yan duruyor başı göbeğimdeydi en son doğuma kadar döner mi acaba yaa, inş. döner

benim kızımda biraz yaramazlık yapıyor içerde keyfi yerinde sanırım kafasına göre takılıyor 34 haftada dönmüştü baş aşağı bizde sevindik falan ama bu haftaki kontrolde tekrar ters dönmüş 37. Haftadayım dr um çok şaşırdı çok nadir görülür bu haftalarda geri dönmesi diye beklicez bakalım bisüre daha ( işin ilginç yanı boynunda da bir tur kordon dolanmış halde nsıl becerdi merak ediyorum) yaramaz bir kız beni bekliyor sanırım :)

35 hafta oldu hala dönmedi anlamadım ben birsey peki oldu ki yine dönmedi kaçıncı haftada sezeryana alırlar gelişimi de 1 hafta geride birilerinin akıllarına uyup vitamin ve kan ilaçlarını bıraktım saçma sapan durumlar ya çok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…