- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
- Konu Sahibi Yapmaburun
-
hıçkırığını takip edebilirsin, eğer kasıklarına yakın yerde hıçkırıyorsa doğum pozisyonunda demektir :)22. haftada donmustu, ama suan ne durumdadir hic bir fikrim yok, ama doktor artik kolay kolay degismeyecegini soylemisti.. gerci hala doktora gitmedim ne durumdadir bir fikrim yok, ama tekmelerini yukarda hissediyorum sanirim basi asagi kisimda, kafasini hissederdim sert oldugu icin elime elirdi illaki
Asagida o zaman :)hıçkırığını takip edebilirsin, eğer kasıklarına yakın yerde hıçkırıyorsa doğum pozisyonunda demektir :)
hıçkırığını takip edebilirsin, eğer kasıklarına yakın yerde hıçkırıyorsa doğum pozisyonunda demektir :)
evet düzenli olarak pıt pıt atması, bende kasıklarımda oluyor doktor da döndüğünü ve doğum pozisyonunda olduğunu söyledihıçkırık olayı pıt pıt düzenli atması dimi, eğer öyleyse benim de kasıklarımda oluyor ama bebek ters daha dönmemiş
evet düzenli olarak pıt pıt atması, bende kasıklarımda oluyor doktor da döndüğünü ve doğum pozisyonunda olduğunu söyledi
canım benim senin daha çok vaktin var Allah'ın izniyle döner bence kendini strese sokma oluruna bırak..benim doktorum 36. haftada dönüp dönmediğine baktı önemli olan doğumdan önce dönmesi, ne kadar erken dönerse o kadar iyidir diye bir şey yok kibenimki hala ters dönmedi canım bugün bir umut gittim ama hala dönmemiş
canım benim senin daha çok vaktin var Allah'ın izniyle döner bence kendini strese sokma oluruna bırak..benim doktorum 36. haftada dönüp dönmediğine baktı önemli olan doğumdan önce dönmesi, ne kadar erken dönerse o kadar iyidir diye bir şey yok ki
hıçkırığını takip edebilirsin, eğer kasıklarına yakın yerde hıçkırıyorsa doğum pozisyonunda demektir :)
Benim bebiş hıçkırdığında hep kasıklarıma yakın yerde hissediyorum. Bide hıçkırdığında büyüyo diyolar doğrumu acaba kilosu geriden geliyo oğluşumun
benimki de çok hıçkırıyor, sanırım midesi büyüyormuş o yüzden hıçkırıklar oluyor. Kaç kilo bu arada canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?