bebeklerinize kendi kendine uyuma alışkanlığını nasıl kazandırdınız?

lodos1735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
11
0
86
İzmir
5 aylık kız bebeğim var ve sadece kucağımda emerken yada gezdirirken uyuyor.. birkaç kez kendi kendine uyuması için yatağına bıraktım ve ağlamalarına katlanmaya çalıştım ancak bir süre sonra ya katılarak ağlamaya yada kendini boğacak şekilde kusmaya başlıyor.. artık yatağına yatırıp kendi kendine uyuduğu günleri görmek istiyorum, deneyimlerinizi paylaşır mısınız??

5 aylık kız bebeğim var ve sadece kucağımda emerken yada gezdirirken uyuyor.. birkaç kez kendi kendine uyuması için yatağına bıraktım ve ağlamalarına katlanmaya çalıştım ancak bir süre sonra ya katılarak ağlamaya yada kendini boğacak şekilde kusmaya başlıyor.. artık yatağına yatırıp kendi kendine uyuduğu günleri görmek istiyorum, deneyimlerinizi paylaşır mısınız??
Canım henüz çok erken demek ki senin bebek istemiyor yalnız uyumak benim 5 yaşında oğlum var 1yasa kadar çarşafda salladık ama sonra öyle güzel alıştı ki 2 yaş sonrası çok rahat oldu

sanırım henüz hazır değil.. ara sıra deniyorum ama yok gün içinde bile yalnız bırakınca kıyameti koparıyor. çok yoruluyorum bazen en azından yatağına yatırınca uyusun diyorum ama o da olmuyor. sabredicez artık iyi olsun da..

Oğlum 4aylik oldu.1aydir emzige alıştı.emziğini veriyorum ninni açıyorum kendisi uyuyor.müzik çok önemli bebekler için bence.ilk aydan beri hep müzikle uyuttum.hem daha sakin huzurlu bebiş oluyor .sallanmaya alistirmadim.ilkay çok hafif besiğini salladım sadece.

Emzik büyük kurtarıcı bence. Emme refleksini gidermek için birebir. Ben uyutmak için pek çok yöntem denedim ama henüz hazır değil sanırım. Müzik konusuna ben de katılıyorum. Dönence almayi düşünüyorum. Görsel açıdan da ilgisini çekmesi için.

bence erken bırak nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun bn 1 yaşından sonra sallanmayı bıraktırım önce yanına yattım saçlarımı okşadı sonra da yavaş yavaş kendi dalamaya başladı şimdide 23 aylık kitap okuyoruz öyle uyuyor bence erken biraz daha anlamaya başlasın o zaman bıraktırırsın....

Loscalibros ne tarz müzikler dinletiyorsun? Benim oğlanda 4 aylık.arada kendi kendine uyuyor.ikinci çocukolunca heralde kendi başının çaresine bakıyo;) emziğe nasıl alıştırdınız bende alıştırmak istiyorum yoksa parmaklarını emiyor

Loscalibros ne tarz müzikler dinletiyorsun? Benim oğlanda 4 aylık.arada kendi kendine uyuyor.ikinci çocukolunca heralde kendi başının çaresine bakıyo;) emziğe nasıl alıştırdınız bende alıştırmak istiyorum yoksa parmaklarını emiyor

emzık ıçın gec kalmışsınız.bende alıştıramamıştım annem alıştırdı ama ben 3-4 aylıkken vermeyı unuttum hep aklıma gelmedı ve bıraktı emzığı:26: 5.aydan sonra ne yaptıysam aldıramadım annem kızdı haklıydı emzık çok kurtarıcı .şimdi elıne versem çiğniyo dişleri kaşındıgı ıçın:1:
bende ayakta sallayıp uyutuyorum 7 aylık kızım.kendı kendıne uyuması ıçın bıraz aglamsı lazım.yapamam dayanamam:43:

merhaba ben yalanci emzik:1: bal surerk alistirdim her agladiginda birazcik surdum 2 gun sonra falan artik onu emerek uyumaya basladi ve alisti 5 aylikken falan sanra gerci artik bizle yatarak uyuyo ama cocugun sucu yok onada biz alistirtik:16: beraber uyuyoruz artik uyuduktan sonra yatagina koyuyoruz kolay gelsin ins alisir bende tekrar deniyorum ama artik buyudu o numaralari yemiyo sen kucukten alistir ...
:nazar:

Merhaba 2 oglum var büyügü 6 yasinda kücügü ise 2 yasinda...
Ikisini de ne salladim ne pıs pıs ladim..
Uyku saati geldigi zaman karinlarini doyurup gazlarını cıkarıp yataklarinda yatirdim ve öyle de alıstılar hic bir sıkıntım olmadi ...
Artik biraz sans mi cocugun kendisinden mi bilemiyorum 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X