Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep' i anneannesi kucakta uyumaya alıştırdı son zamanlarda. hoşuna gidiyor tabii annemin, sonra ben ne yapacağım düşünen yok yasakkelime ya kucakta, ya memede, ya da omuzda gaz çıkarırken uyur oldu.. hatta kuş uykusu yaptığı için yerin koyunca da uyanıyor çoğunlukla küçük hanım.. ama az önce ana kucağında kendi kendine uyumuş ben mutfaktayken nasıl mutlu oldum anlatamam hihoyyytbelki de tükendi enerjisi artık saatlerdir uyanık zira.. inşallah gazı az olur da bebişimin böyle uyur. benim kızım çok gazlı çooook. ondan uyuyamıyor geceleri kuzum :çok üzgünüm:
bahair 3 ayda alışmazmı kucağa unuturmu dersin kıss alıp doya doya seveyim mi kucağıma alışacak diyyee sadece meme verirken ve gaz çıkarırken nerdeyse alyorum çocuğu kucağıma ödüm patlıyo alışacak diye çünkü?*?
cashmircim merak etme bebeklerde özellikle ilk 3 ay alışkanlık diye bişey olmazmış. benim annem de gitmeden önce nile neler yapıyodu kucağında oynatıyodu eğlendiriyodu ama annem gitti sakin hayata da alıştı. genelde de memede uyuyo yada yatağına veya koltuğa yatırıyorum emziğini veriyorum o şekilde uyuyo...
benim büyük kizimda kucakta uyuyordu evde dolasarak. seni korkutmak istemem ama 2 yasina kadar taşiyarak uyuttum öğle. artik bel agrisindan duramıyordum. sonra aldım karsima dedim kizim ben bunu artik yapamicam yan yana yatip uyucaksak olur baska olmaz artik. o günden beri kitap okuyup uyuyoruz. kücüklük suan bazen kucakta bazen titresimli anakucakta uyuyor. Benimkide kendi kendine uyumaz
evet saç kurutma makinesinde benimkide uyyor açar açmaz dalıyor
yanlız 1 adet fönümüz meftah oldukaydirigubbakcemile3