Bebeklerinizin Cinsiyetini Kaç Haftalıkken Öğrendiniz?

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?Msjla da cinsiyetleri yazalım

• 11. haftada

OY: 8 7,6%
  • 12.haftada

OY: 20 19,0%
  • 13.haftada

OY: 12 11,4%
  • 14.haftada

OY: 9 8,6%
  • 15.haftada

OY: 5 4,8%
  • 16.haftada

OY: 25 23,8%
  • 17.haftada

OY: 9 8,6%
  • 18.haftada

OY: 8 7,6%
  • 19.haftada

OY: 3 2,9%
  • 20.haftada

OY: 6 5,7%

• Ankete Katılan
    105
kontrollere aylık gidiyodum 3. ayda belli olmadı 4. ayda erkek lacağını öğrendim çok sevindik eşimle çünkü bir kızım var zaten ama en önemlisi sağlıklı olması

ben 10. haftada tahmini olarak öğrendim, 15. haftada da teyit edildi. yani 10. haftada tahminen söylenen cinsiyeti doğru çıktı. tabi bu kadar erken öğrenebilmeyi doktorun tecrübesine, bebeğin poziyonuna ve şüphesiz ultrason aletinin oldukça yeni olmasına bağlıyorum. eğer doktorlar yanılmadıysa, bir sürpriz olmazsa tabi:ecrin_bebek:
tüm bebeklerimizi korusun Rabbim

12. haftada ögrendik,bugün yani 16 hafta biterken kesinleştirdik,cinsiyetimiz erkek canım

12+3 ve 14+5 de Kız dediler , 16+2 ve 17+3 de Erkek olduğu kesinleşti :)

Son düzenleme:
Bizde 13. haftada öğrendik 16. haftada kesinleştirdik.. Kızım olucak sağlıkla inş..

13. haftada %90 dedi
15.haftada farklı doktor büyük ihtimal kız dedi bu sefer bende gördüm ama =))

12. haftada söylemişti doktorum hatta biz bile farketmiştik pipisini:)))Sonra kesin olarak 14. haftada %99 dedi.Ne heyecanlı günlerdi.Öğrenmek güzel bişey tabi.

cevaplar ıcın hepınıze cok tesekkurler kızlar guzel bı arsıv olur ınsallah bu anket her gebenın merakla bekledıgı sey bu cınsıyet konusu :) minikler saglıklı olsunlar tabıı en onemlısı o ama ınsan cok da merak edıyor ıste :)

12.haftada doktor büyük ihtimalle erkek demişti ama sonradan kordonun bacaklarının arasında olduğunu söledi 16. haftada bağdaş kurmuş olduğu için göremediler ancak 20 de gösterdi bizim fırlama oğlancık :)

12.haftada öğrendik cinsiyeti kız ve doktorum yuzde doksan dedi sonrasındada kesinleşti...

11.haftada 2li test için gittiğimde doktor kıza benziyor ama kesin diye düşünme demişti..ama yanılmadı...ardından 15.haftada gittiğimde kız olduğunu öğrendim kesin olarak....mecburen farklı doktorlara gittim hepsi kız dedi...ve kızım şimdi benimle darısı tüm isteyenlerein bekleyenlerin başına:)

benim de dr söyleme zahmetinde bulunmadı ilgilenmediği için başka dr gittim oda kesin olarak söyledi kızım olacak hayırlısıyla

bizim kız çok inatçıydı bu konuda,12.haftada görmek için çok uğraşmıştı doktorumuz,cinsiyeti göstermediği gibi bir de sırtını dönmüştü :)))
14.haftada tekrar gitmiştik ama bacaklarını kesinlikle açmamıştı yine,çikolatalar,tatlılar ne yedimse işe yaramamıştı:))
16.haftada öğrendik prenses olduğunuhihoyyyt

12. haftada erkek gibi demişti doktorumuz 16. haftada %1000 erkek dedi :lepi:

bı genelleme yaparsak erkek bebekler cok daha cabuk ogrenılıyor gıbı degıl mı sankı

20. hfataya kadar gittiğim 2 doktor erkeğe benziyor erkek gibi dediiiii.. 20. haftada 3. gittiğim dr kız dedi ayı gün gittiğim 4. doktorda 100de 100 kız dedi we kesinleşti:)

erkekler erken gösteriyor kendini annenin karnında da hareketleri erken hissediliyor ben 20 haftamdayım kızımı hissedemiyorum sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…