Bebeklerinizin Cinsiyetini Kaç Haftalıkken Öğrendiniz?

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?Msjla da cinsiyetleri yazalım

• 11. haftada

OY: 8 7,6%
  • 12.haftada

OY: 20 19,0%
  • 13.haftada

OY: 12 11,4%
  • 14.haftada

OY: 9 8,6%
  • 15.haftada

OY: 5 4,8%
  • 16.haftada

OY: 25 23,8%
  • 17.haftada

OY: 9 8,6%
  • 18.haftada

OY: 8 7,6%
  • 19.haftada

OY: 3 2,9%
  • 20.haftada

OY: 6 5,7%

• Ankete Katılan
    105
12.haftada %90 kız dedi.16.haftada kesinleşti...

12. haftamızda ogrendık 16da kesınleştı... kızım olcak ıns:)

kaç defa gittim göstermedi , çikolatalar meyve suları bana mısın demedi, 18. haftada erkek olduğunu öğrendik. duruş pozisyonuyla çok ilgili... Allah gönlüne göre versin inşallah :))

benim sıpacan 10 haftalıkken belliydi .doktorum kimseye söyleme doktorun uydurmuş derler dedi ama 2 arkadasımda teyit etti evet erkek diye o günden beri erkek. ayrıntılı ultrasondada baska bır doktor %100 erkek dedi .

benim inatçı oğlum göstermedi cinsiyetini beni meraktan öldürdü..20.haftada 4 boyutlu ultrasonda göründü ancak.

14. hafta öğrendik. cinsiyetimiz erkek. hemen belli etti kendinikaydirigubbakcemile3

13. haftada ogrendık %99 kız dedı doktrum. enson 20 hfatlaıkken yıne kız denıldı degısmedıyse kızımız olucak inşallajhh:))

slm kızlar benim bebişim 14 haftada erkek dedi drrm 16 hafftada kesinleşti allah kısmet edrse hayırlısıla bi oğlum olacak

11+3 te erkeğe benziyo dediler ama çok küçük yanılma olabilir dediler
13 haftada tekrar erkeğe benziyo dediler
ondan sonrada 100/100 erkek dediler
kısmetse oğluşum oluyo:) 31 haftalığız şu an

bende mayısın 10 unda gidicem 12+3 olmuş olacak cinsiyeti belli olur mu acaba

Sabırsız ben 12 haftalıkken ne diye diye dr a O da tam belli olmaz ama erkek dedi.

Şimdi dünya tatlısı bir kızım oldu :)) 16 haftalıkken doğru tahmin yapılabilmişti yani. Siz siz olun acele etmeyin :)

Dün 18+1 Üçlü test için dr gittim...Dün öğrendim OĞLUMUZ olacağını :)

benimde hamile olup cinsiyetini öğreneceğim günler gelir umarım:Saruboceq: sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…