merhaba arkadaşlar ben 20haftalık ikizlerime hamileyim henüz hareketlerini hissetmiyorum..sabırsızlanıyorum açıkçası..onların minicik kalplerinin attığını..içimde her geçengün büyüdüklerini bilmek çok güzel ama hareketleriylede onları hissetmek istiyorum..siz ne zaman hissetmeye başladınız ilk??kaçıncı haftalarda??
boshayallersmile ayy inşaallah o günler çok yakındır.. annem; 'Anne olmak çok başka bişeydir,anca anne olunca anlarsın' derdi haklıymış..canım annem anladım..daha anne olmadan..kuzularımı kucağıma alıp koklamadan anladım..anne olmak...sahiden başkaymış... teşekkür ederim cevap veren arkadaşlaraa.s.
canım benimm valla dün akşamm babsı ilk atışları duydu ben 17 hafta da hissettim babasıda dün gece elini karnım akoydu soldaki bebeğimm resmen tekme attı çok şaşırdıkkk ben zaten hissediyodum ama dışarıdan bu kadr anet hissetmek daha güzeldii
teşekkür ederim cevap veren tüm arkadaşlaraa.s. zaten bende sitede bu soruyu sorduğumun ertesi günü ilk tekmeleri yedimalkisalkisalkis şimdi sağlı sollu geliyo tekmeler dikkat edince kıyafetimden bile belli oluyo:lepi: çok güzel bi duyguymuşşş yaaaa...Rabbim kimseyi bundan mahrum etmesin inş.. ilk hamilelik olunca insan sabırsızlanıyo işte neyse benim gibi sabırsız arkadaşlarda cevaplarınızdan istifade ederler inş..opuyorumnanaktan