Bebek Beslenmesi Bebeklerle gidilebilecek tatil yeri önerileri olan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaSelin

minnoşum büyüyor
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
3.812
0
116
İstanbul
Özellikle 1-3 yaş arası çocuklarla gidilebilecek tatil yerleri nasıl özelliklerde olmalı. nereler olabilir öneriler bekliyorum

canım biz altis resort hotel e (antalya belek) yaptık rezervasyonumuzu
tatile gideceğimiz arkadaşlar daha önce bebekleriyle 3 kez gidip çok memnun kalmışlar
onlara güvenip gidicez açıkçası:)

ama oğlumdan önce gidip rahat ettiğimiz tatil köyü zigana
çocuklu aileler oldukça vardı...
farklı bir yer olsun diye bu yaz tercih etmedik ziganayı

aslında tatil için hangi bölgeyi düşünüyorsan otel incelemesi yap,özelliklerine bak
hizmetleri,yemekleri,personelin ilgisi vs vs...
genelde otellerde zaten bakıcı,oyun odası,çocuk havuzu,bebek yatağı var
oyun odasında 1 yaş çocuklara bakıyorlar mı bilmiyorum ama,bakıcıdan yardım alabilirsin(tabi için rahat ederse)ben bırakamam(

benimde aklıma takılan konu egenin hem oto koltuğu,hem bebek arabası,valiz nasıl sığıcak arabaya
e malum ege gece gideceğimiz için uyuyacak

Son düzenleme:
canım sağol önerilerin için inceleyeceğim.
mesela suyun sıcak olması önemli. ben antalya yerine daha yakın yerler istiyorum yolculuğun rahat olması için ama o zaman da su soğuk oluyor.
suyun birden derinleşmemesi de bebişlerin rahatça suyun içinde oynayabilmesi için önemli.
denize sıfır olmalı.

sultan yorumları şimdi gördüm hayatım
tatile beraber gideceğimiz arkadaşlar çok memnun kaldıklarını söylüyorlar,bebekleriyle çok rahat etmişler
herkezin tatil köyünden beklentiside farklı tabi
inş.rahat edip güzel bir tatil geçiririz

otel fiyatları çok pahalı evet
haziranda gidicek olmamız daha avantajlı oldu ama bunun yanında da inanın acayip masraf çıkıyor
tatil için alışveriş yaptık otel parasını geçti
birde arabamızla gidicez benzin olayı var

canım dediğin gibi yakın yerlere gitmeli bu sıpacıklarla ama suyun sıcaklığını bende çok düşündüm
sonuçta egede ,havuzda yada denizde üşümeden oynamalı
yani akdeniz,ege tarafları olmalı:)))

benimde aklımda kalan birkaç yer var belki bakmak istersiniz
alva donna
Queen elızabeth
sueno(bizim gideceğimiz tarihlerde doluydu)
sultan birde şimdi nette baktım canım altis golf ile resort farklı sanki(
google de altis resort hotel-spa diye araştır

Son düzenleme:

queen elizabeth e tuğbalar gitmişti sanırım
karıltırıdm sanırım aysuncum
bizde buraya karar verdik
http://www.silencebeachresort.com/galeri/indextr.htm
göl evlerinde kalıcaz

sultan güzel görünüyor fotolardan inş.güzel bir tatil geçirirsiniz
göl evide kulağa hoş geliyor:))

#peki bebek arabalarını götürecek misiniz?
çok büyük kolaylık olucak bizlere ama arabada taşımak zor oto koltuğu da var

#güneş kremi ne alıcaksınız?ben sebame-in 50 faktörlük olanını aldım
dr.umuza da gece güneş yanığından rahatsız olursa diye hangi kremi yanımda bulundurmalıyım sorucam

#mayo almadıysanız idil baby nin mayosunu aldık biz çok tatlı
birde lcw wa-kikide görmüştüm mayo:))

yanımıza neler alıcaz:))

Son düzenleme:
inşallah aysuncum ordanda vazgeçtik gibi voyage sorguna bakıyoruz şimdi ama orası için yorumlardada çok kalabalık ortak kullanım alanlarında yer bulmakta zorluk çekiyorsunuz die yazmış bir kaç kişi ay bilmiyorum çok kararsız kaldım
ama minicluba falan harika orasıda çok güzel bir yer
bebek arabasını götüreceğim tabiki ordan yatakl verirler heralde
biz tuğbalarla gidicez doblo arabayla rahat olur inş.
bende sebamed almıştuım geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 50 faktörlük
bepanthol kreemlerde çok ii yanıklara
mayo almadık almıcam sanırım huggies bezlerinden takçam sadece

voyageye bende bakmıştım
ama şu varki sultan herkezin tatilden beklentisi farklı
bazıları beğenir bazıları beğenmez
görmekten başka çare yok
ziganayı incele istersen biz seviyoruz orayı
ama yabancılar fazla olabiliyor

paloma hoteli ayarladık biz izmirde inş. güzel olur.
bende bebek arabası götüreceğim. içinde uyur en azından yoksa o uyuduğu süre boyunca otel odasından kalamak istemiyorum. krem olarak mustela aldım ben 50 faktör. mayo olarak da huggies yeter bu sene de üstsüz giriversin kızım :)

inş.canım süper bir tatil olur
akşamları ege 21:00da uyuyor
bende bebek arabasında 23:00a kadar bırakırım sonra odaya geçeriz diyorum ama çocuğum rahatsız olur mu diyede düşünüyorum
huggies bende alıcam
ama üzerine mayoda giydircem:)))
canım yanına ateş düşürücü, derece ,gece güneşten rahatsız olmuşsa dr.un önereceği krem vs vs yanına al derim
inş.hiç etkilenmezler güneşten sudan da onlar içinde bizim için de iyi olur

merhaba kızlar
bebeğim ekim ayında 5 aylık olacak. tatile gitsek diyoruz.çok yıprandık.ihtiyacımız var ama sıcak olsun diyorum. araştırdım antalya kemer belek kaş sıcak olur diyorlar. siz ne dersiniz otel önerileriniz var mı?

crystal admiral side süper..
önceki sene gittik ve çok memnun kaldık..
bebekler çocuklar ve büyükler için ayrı ayrı aquaparkları var..miniclubta güzel..
bide cesars temple belek var..oranında miniclubı biz gittiğimizde normaldi ama bu sene yenilenmiş..
hatta türkiyede en büyük miniclub olmuş dedi ablam..bi bakın derim..
ama cyrstale gözünüz kapalı gidin..

crystal admiral side süper..
önceki sene gittik ve çok memnun kaldık..
bebekler çocuklar ve büyükler için ayrı ayrı aquaparkları var..miniclubta güzel..
bide cesars temple belek var..oranında miniclubı biz gittiğimizde normaldi ama bu sene yenilenmiş..
hatta türkiyede en büyük miniclub olmuş dedi ablam..bi bakın derim..
ama cyrstale gözünüz kapalı gidin..

Artık mevsimler bozulduğu için havaların nasıl olacağını tam bilemesek de onumuz yaz. E yaz demek tatil demek. Bekarken ya da çocuk yokken deniz, kum ve güneş. hepimiz için yeterli oluyor ama işin içine çocuk girdiğinde daha secici oluyoruz:) Şurada öneriler sunmuşlar.

Bebekli bir anne tatilden ne bekler, neleri şart koşar ve bunları nerelerde temin eder hepsini uzun uzun yazdım, eminim faydasını görürsünüz; annemalmiskullanmis.blogspot.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…