• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Evet kızlar, doğru duydunuz bebeklerimiz olsa da o fıstık gibi fiziğe ulaşmamıza hiçbir şey engel değil. Bebekli anne diyeti grubumuza buyrun gelin 🥰

Kısaca kendimden bahsedeyim, 28 yaşındayım 4 aylık bebeğim var. Anne sütü + mama desteği veriyorum. Boyum 155, kilo hedefim 52. Şuan 75.5 kiloyum. Çok yolumuz var ancak yapabileceğimize olan inancım sonsuz 🥰

Katılımlarınızı heyecanla bekliyorum. 😘 biraz acemiyim öneriler tavsiyeler ve eleştirilere seve seve açığım. Beraber gelişebiliriz 🤩

NicknameYaşKiloVKIHedef kiloToplam verilen kiloSON VKI
SeviyomHee SeviyomHee 2875.531.252
Begonvil9699 Begonvil9699 2655
Puskevit Puskevit 3350
kizinbiri9 kizinbiri9 278029.465
@askiminaskiyim388732
giny giny 326924.455
@elektroforez357425.664
@ekinlavinya407529.360
Dün sabah YouTubede bi tane video vardı o karşıma çıktı şarkı söyleyerek egzersiz yaptılar bi tane adam iki tane kız, böyle başlıyorlar yorgun muyuz hayır enerjikmiyiz evet
Sonra egzersize başlıyor bende aynısını yaptım bi motivasyon geldi falan

Bende ekliyorum ozmn yaş 31 boy 155 şuan ki kilo 76 hedef 57 kilo 😂

Bende doğumdan önce 58 dim bir beş aylık kayıp yaşadım ardından bir sene içinde birde dış gebelik psikolojim çöktü 70 oldum sonra bebeğime hamile kaldım 72 ile 100 ile doğurdum bi şekilde 80 e düştüm eskiden 70 çok gelirken onu bile arar oldum
Oy kıyamam canım çok zor bi süreç atlatmışsın 🥺 olsun veririz bi şekilde kız tek derdimiz kilo olsun boşver ben de 53-58 aradı gidip geliyordum 84le doğuma girdim 74üm şu an bakalım ne kadar verebilcezzz

Oy kıyamam canım çok zor bi süreç atlatmışsın 🥺 olsun veririz bi şekilde kız tek derdimiz kilo olsun boşver ben de 53-58 aradı gidip geliyordum 84le doğuma girdim 74üm şu an bakalım ne kadar verebilcezzz
Öyleee evlatlarımızın canı sağ olsun sağlık olsun elbet incelicez🤣🥰

Eylül de okula başlıcam kıyafetlerim olmuyor oversizelarım sliö fit durumunda 😩
Ben de haftaya tatile gitcem resmen dışarı çıkmaya utanıyorum, kilo aldığımda giydiğim kıyafetler bile olmuyor😞 wma sonra kendimi motive ediyorum zayıf kızları görünce olsun seninde beben var diyorum 🤣

Bu sabah 79.35 tartı🫣 yol çok uzun geliyor 1 ekim oğlumun doğum günü ozamana kadar 65 imkansız muhtemelen ama en azından 70 falan olaydım iyiydi🤣
1 ekime epey var yapabilirsin bence. Gerçi 48 gün varmış 🤭 emzirmiyorsan kalori açığını biraz artırıp zorlayabilirsin

Dün sabah YouTubede bi tane video vardı o karşıma çıktı şarkı söyleyerek egzersiz yaptılar bi tane adam iki tane kız, böyle başlıyorlar yorgun muyuz hayır enerjikmiyiz evet
Sonra egzersize başlıyor bende aynısını yaptım bi motivasyon geldi falan

Bende ekliyorum ozmn yaş 31 boy 155 şuan ki kilo 76 hedef 57 kilo 😂
Ftsklc47 Ftsklc47 Hoşgeldin canım 😍🥰 yaa motivasyon çok önemli çok sevindim hemen ekliyorum 🌸🩷❤️

Back
X