Bebekli çalışan anneler bi bakarmisiniz lutfen?

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Selam hanimlar.. kizim şuan 7aylik... is teklifi aldim sirketin kendine ait kreşi var..suan henüz kızım emeklemiyo ama yuzustu sırtüstü yatip döner oynar.b u durumda kres olmaz surekli ona bi bolum ayrilmaz kucucuk kreste mumkun degil zaten bende istemem. Sorum su ki bebegim 10aylik oldugunda calismam mantikli olur mu?? Calisiyodum ben onceden ama evlendiğimden beri evdeyim... bebekli anneler yardimci olun lutfen... bebegime haksizlik yapmis olmam dimi?? Sonucta ayni yerde olcaz yanına gidebilirim surekli ve sonucta onun icin çalışıyo olcam... siz ne zaman basladiniz ise?? Benim burda kimsem yok yani ya o firmayi secicem yada daha sonra farkli bi ise gircem ve kizim baska yerde kreste olcak..her halükarda kres olcak ama mantikli olan bana yakin olmasıdır... yalnız zamanını bilemedim iste... simdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplar ve edeceginiz yardımlar için

Saat çok geç. Tavsiye verebilecek çocuklu kadınların çoğu uyuyordur. Keşke sabah açsaydın konuyu.

Konu dun acildi ama cvp alamayimca tekrar yazdm... sabah deniyim şansımı bidaha teşekkürler
iyi geceler canim ilk kizimda ise cabuk baslamam gerekiyodu borclar dolayisiyla 40 i cikmamisti annem bakti onun icin icim rahatti 1,5 yasinda ikizlerim var simdiye kadar bakici bakti evde krese yeni vericez eger mecbur degilsen zorunuluk yoksa baslama daha biraz daha buyusun

Merhaba, ben 17 sene calistim. Bu sene zarfinda iki cocugum oldu. Birine babaanne birine bakici bakti. 1 aydir isten ayrildim .ve cooookkk ama cok pismanliklarim var...bence imkanlar el veriyiyorsa Bana sorarsan 3 4 yasina kadar calisma sen buyut cocugunu.....

iyi geceler canim ilk kizimda ise cabuk baslamam gerekiyodu borclar dolayisiyla 40 i cikmamisti annem bakti onun icin icim rahatti 1,5 yasinda ikizlerim var simdiye kadar bakici bakti evde krese yeni vericez eger mecbur degilsen zorunuluk yoksa baslama daha biraz daha buyusun

Merhaba, ben 17 sene calistim. Bu sene zarfinda iki cocugum oldu. Birine babaanne birine bakici bakti. 1 aydir isten ayrildim .ve cooookkk ama cok pismanliklarim var...bence imkanlar el veriyiyorsa Bana sorarsan 3 4 yasina kadar calisma sen buyut cocugunu.....
ilk bebegim... inanin okadar istiyorum ki her dakika yanimda olsun adimini gormek emekledigine sahit olmak... ama esimle tartismaya başladık maddi durumlar yuzunden... istanbulda zor oluyo haliyle bide esimde bu ara bi olumsuzluk var biyerde tutunamadi... en iyisi baslamak hic minnet etmemek... ama dedigim gibi mecbur bekli em 10aylik olana kadar.. inanin simdiden icim cizlio yarin ayrilcakmisim gibi

Canım işte kreş büyük nimet, kaçırma bunu. Hem 10 aylık o kadar küçük değil, neredeyse 1 yaşında. İstanbul'da çalışmaman keyfi olur :(

Bır cok calısan anne var kımısı 4 aylıkken baslıyor kımısı 2 yasında yanı gunumuz sartlarına baglı benım cocugum 15 aylık hala ızındeyım ama kuzenım 4 aylıkken basladıyanı maddı durum ıyı deılse baslamanız yararına olabılır 10 aylık baslayan cok dazla arkadas var 10 aylıkken cocugun alısması daha kolay olur dıye dusunuyorum benımkı 15 aylık öle bı alıstıkı bana benı hıc bırakmıyor ekımde ıse baslayacagım bakalım nasıl ayrılcaz:)

Bende şunu anlamıyorum yok ilk emeklemesi, yok baba demesi yok bilmem be? Gördün ne oldu hep hafızanda mı kalacak? Sanırsın çocuk atomu parçaladı. 2 oğlum var devlet memuruyum. Hamileliğimin sonuna kadar çalıştım ki doğum sonrası biraz daha iznim olsun diye ve sonuç olarak 3,5 aylıkken işe geri döndüm. Önemli olan senin çocuğunla kaliteli vakit geçirmen bütün gün beraber olman değil. Ayrıca iş yerinin kreşi varsa istediğin Zaman emzirebilirsinde. Ve aklında kalmaz. Yine de sen bilirsin.

2 aylıkken Bakıcılar baktı çocuklarima. Pişman olmadım. Netice de sürekli beraberiz aksamlari. Ayrıca onlar çok daha iyi imkanlara sahip. Boş zamanlarimizi beraber geçiriyoruz. Daha ne olsun.

ilk bebegim... inanin okadar istiyorum ki her dakika yanimda olsun adimini gormek emekledigine sahit olmak... ama esimle tartismaya başladık maddi durumlar yuzunden... istanbulda zor oluyo haliyle bide esimde bu ara bi olumsuzluk var biyerde tutunamadi... en iyisi baslamak hic minnet etmemek... ama dedigim gibi mecbur bekli em 10aylik olana kadar.. inanin simdiden icim cizlio yarin ayrilcakmisim gibi
canim maddi skinti vars is yerindede jres imkanin varsa kacirma firsati calismaya basla insan basta bensiz napar diye vicdanen rahatsiz oluyo ama geciyo onun gelecegi icin ben ole dusundum benim kuzum ilerde benim yasadigim zorluklari cekmesin diye calismak zorundaydim ayri kaldiginiz sure 8 saat dusununce geri kalan 16 saat sizin

bide isyerinin kresi her boslukta gidip kontrol edebilirsin bi yasina gelene kadar 2 saat emzirme iznin var yasal olarak

10ay ise baslamak icin ideal ama kres konusunu bilemedim ben.
Maddi olarak uygun olabilir ama kucuk bir bebek icin ev ortami daha dogru gibi geliyor bana.
Ben kizim 20 aylıkken basladim ise.sonra babannesi bakti kendi evinde. Simdi ise kismet olursa 9-10ay civari baslayacagim ama bakim konusunu bilemiyorum. Yalniz benim tercihim kresten yana olmazdi.
Evde bakici daha makul geliyor bana.

Konu dun acildi ama cvp alamayimca tekrar yazdm... sabah deniyim şansımı bidaha teşekkürler
Ben olsam başlardım iki sene ücretsiz aldım bakacak kimsem var ama işim bi biçul saat uzaklıkta çocuğu kendim büyütüyüm diye kıyamadım kreş olsaydı işyerimde kesinlikle yanımda götürürdüm büyük bi şans bence

Back
X