Bebekli evde kayınvalide sorunsalı

Annemle konuştuk haftaya gelecekler cümlesini nerden buldunuz hiç öyle bişey demedim ki ben . Sohbet ederken kayınvalidem annemle alakalı bişey söyledi gelmedi ya da gelmiyor gibisinden . Ben de sinir oldum yer olsa gelecekler dedim ona alınmışlar . Ama taş olsa çatlar yani dayanamadım artık ağzımdan çıktı. Kasıtlı olarak gidin demedim

Hıc bı problem yasamadıgınız birisiyle ıkıncı dogumda Bi seferlik kaos Yasadınız dıye boylesıne küslük soguk savas gıbı durumların sürmesi abartı değil mi

Unutulur gider niye Buyuttunüz

Valla sen çok haklısın geri vites yapma ama kavga yoluylada derdini anlatma. Ailenede anlatma büyümesin olay, mesele eşin nasıl tepki verecek bu kısım. Seni anlar orta yol bulursa ne ala yok bulmazsa ailene o zaman bahsedersin. 43 gün nasıl dayandın diyecem lohusayken başka bi kafa oluyo insan bende yahu buna nasıl tamam dediğim bu nasıl aklıma gelmedi dediğim bi ton şey yaşadım normalde hazır cevap akıllı bilirdim kendimi saftirik bi şeydim lohusayken, eşim neyseki böyle saçmalamadı, bu zamanda yaşananlar unutulmuyo.
Kaynana kendine baktırmaya gelmiş resmen kırık ayakla ne işi var, kayınpederin doğum yapmış gelin yanında ne işi var bunlara eşin baştan el koyacaktı, hele çocuklarla gelen elti ayrı bi olay.
Benim eltimde kendi çocuklarına ek azman gibi iki çocuk (total 5 erkek çocuğu oldu)daha getirmişti dahası çocukların babasıyla gelmişti( kayınımın arkadaşıymış adam hayatımda ilk kez lohusayken gördüm)
Akşam çayına toplamış hepsini asdhahga
Travmalarım tetiklendi

annemlerde gelmek istiyor kalmak istiyor cümlesini direk siz söylediniz konuyu açtınız olarak anladım ben..

Laf arasında söylemişsiniz.. eşiniz fark etmedi mi hala evde olmadığınızı?

Demeye çalıştığım şey şu sen dışında herkes lohusa oluyor çok ilginç bi şekilde, buna eşin de dahil. Kimi görsem aynısı, herkes bi anda kendini söz sahibi zannediyor, bebeği sanki kendileri doğurmuş gibi sahipleniyor ve alınganlaşıyorlar. Burada sınır çizmesi gereken mecburen kadın oluyor maalesef çünkü kocalar kadınlardan bin kat lohusa oluyor net söylüyorum bak çok netim bu konuda. Sen bile o halinle adam akıllı düşünebilecek durumdaysan bile diğerleri olmuyor o yüzden vur deliliğe vur düşünme, başkası düşünsün bu kız lohusa diye. Bana o halimle trip attı dedim ya kv, gelmem etmem gibisinden bişey dedi (aman siz iyi olun da minvalinde) ben sana öyle bişey mi dedim dedim. E benim torunum sen gelmeyeceğimi mi düşünüyorsun dedi peşine. Bu ne demek benim tribimi çek lohusa halinle demek daha 40ı bile çıkmamıştı :)))))). Maalesef kadın hamile kaldığı anda taşıyıcı anne gibi görüyorlar sanki, sinir oluyorum. Şuan bebeğim 10,5 aylık artık lohusalık falan kalmadı benim ama gerçekten unutulmuyor bazı şeyler ve sindirilmiyor.

Hiç alttan alma sen de konuşma eşinle kendine gelir merak etme ama başkaları için “bi şey olsun da gelmesinler” gibi ağır şeyler kullanma bence çünkü sebep biz de olabiliriz.

agızlarına s.çmalık bir aile. kafayı yedim okuyunca. ne oğulmuş arkadaş alın başınıza çalın. evlenince hatta cocugu olunca daha degerli olur bu oğlanlar ay kafayı yicem. eşiniz de ne meraklıymış döt döte yaşamaya aman Allahım bu eşlere akıl fikir ver kendi çekirdek ailelerini el üstünde tutmalarını nasip et. yani az bile yapmışsnız ben olsam 43. günü beklemez 3. günde yapardım bunları. neyse taviz vermeyin asssslaaa

Hıc bı problem yasamadıgınız birisiyle ıkıncı dogumda Bi seferlik kaos Yasadınız dıye boylesıne küslük soguk savas gıbı durumların sürmesi abartı değil mi

Unutulur gider niye Buyuttunüz
Ne yaşadığımı bilmeden nasıl bu kanıya vardınız? Demek ki bu tepkimi hakedecek büyük şeyler yapmış öyle değil mi? Ben lohusalığımda bana yaşattıklarını hala unutamıyorum, siz bir seferlik kaos diye küçümsüyorsunuz. Hayret doğrusu.

annemlerde gelmek istiyor kalmak istiyor cümlesini direk siz söylediniz konuyu açtınız olarak anladım ben..

Laf arasında söylemişsiniz.. eşiniz fark etmedi mi hala evde olmadığınızı?
1 gibi eve gelmiş 7 defa aramış açmadım . Annemi aramış dilara duymuyor sanırım demiş ( uyanık herif olayı çaktırmıcak ama benle de konuşcak) anneme işaret yaptım istemiyorum dedim müsait değilmiş dedi o zaman barlası görebilir miyim görüntülü arayıp demiş annemle konuştular ben kenara çekildim . 23:58 de mesaj atmış montunu bile götürdüğüne göre kışa da orda kalmaya niyetlisin diye görüldü attım . Böyle böyle akıllanacak

Eşinizle hiç konuşmadınız mı? Hala bilmiyor mu evden gittiğinizi ?
Biliyor biliyor normalde whatsappa üç günde bir giren adam saat başı girip çıkıyor karakter olarak da böyle biri zaten onu biraz tanıdıysam yazıp yazıp geri siliyordur ama bugüne kadar hiç böyle bi durum yaşamadık işk defa onu bırakıp biyere geldim onun dramındadır şu an

40 küsür gün önce bu konuşmayı yapmamanız en büyük hatanız. En azından siniriniz bozulmadan giderlerdi. Zaten o zaman da küserdi koca kişisi.
Yeni doğurmuş kadının evinde imkanı varsa sadece anası olabilir (orası burası açılır yarası olur duygusal olarak uygun değildir bunların hepsini geçtim insan kendi evinde rahat rahat kalır zırtlar horlar yayılır zaten uykusuzluktan insanın asabı bozuk)

İnanın şu kadar yorum içinde en çok sizin yazdığınız “en çok ben “ taburcu olurken gaz problemi vardı yani gaz çıkarıp çıkaramadığımı sormuşlardı bebeği kapıp gitmek için evet dedim ama günlerce çıkmadı o gaz . Bide nasıl çıksın ev mahalle düğünü gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…