Benim bebeğimi anlatıyorsun şuan da

Benim yavrum hiç duran bir çocuk değil, 2 dk surraya yatirayim da işimi göreyim diyebilecegim bir bebek değil doğduğundan beri de hiç olmadı :) 41 hafta mis gibi bir hamilelik gecirdim icerdeki bebe ile disaridaki bir olmadı sanki dogurdugum bambaşka biseymis gbi

yemek bile yapamiyordum banyo yapamiyordum ve bebeğime tek baktım ilk çocuğumdu, sezeryan oldum..
Herkes abartiyorsun diyordu:) kv bile.. isteyen zaman yaratır diyordu.. şimdi kv bende çocuğuma bakiyor.. kayinpdr kaynvlde görümce üçü birlikte 4 aylık bir cocuga bakamiyorlar
Yani diyeceğim o ki o süslü gezmiş bu saçını yapmış bırak boşver heryer her şey dağınık kalsın. O da hayata adapte olmaya çalışıyor.. demekki sana ihtiyacı var seni istiyor kendni ondan mahrum brakma al kucağına doya doya sev şarkılar soyle dans et :) her anne özeldir.. sen bebeğime yetemiyorum diye düşünürsen olmaz. Harika bir annesin. Ve ona yetiyorsun onun sadece snn kokuna ve sana ihtiyacı var

her çocuk bir değil onların bebesi duruyor diye seninkide duracak diye bir şey yok.. ben cisimi yapmaya gidemiyordum ya çiş yani ne kadar uzun sürebilir ki

ama şimdi mumla arıyorum, ise başladım cnki

meğersem her an ne kdar kiymetliymis smdi hergun saçlarımı fonlu, her gün makyajlym ayağımda topuklu ayakkabılar ama mutlu muyum ? Hayır

çünkü bebemin kokusu burnumun ucundan hiç gitmiyo

Geçecek arkadaşım .. az sabır